Πασίγνωστη τραγουδίστρια διαβάζει στο μικρό της βιβλίο και το μήνυμά της συγκινεί! (εικόνα)

Οι διάσημες μανούλες που έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκουν πάντα χρόνο για την οικογένειά τους και τα παιδιά τους.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια διαβάζει στο μικρό της βιβλίο και το μήνυμά της συγκινεί! (εικόνα)

Η εικονιζόμενη είναι από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες και οι επιτυχίες της διαδέχεται η μία την άλλη. Λάτρης των social media και συγκεκριμένα του Instagram, ανεβάζει αρκετά συχνά στο δημοφιλές μέσο φωτογραφίες της από την επαγγελματική της ζωή αλλά και την προσωπική.

Πριν από λίγες ημέρες η διάσημη τραγουδίστρια κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της το πρώτη της παιδικό βιβλίο και πόσταρε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο της την ώρα που του το διαβάζει. «Το διάβασμα μου έχει αλλάξει την ζωή και είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές που μοιράζομαι με το γιο μου. Ελπίζω το νέο μου βιβλίο, "Blue Moon", να του μεταφέρει σημαντικά πράγματα. Αυτό που πρέπει να δείξουμε στα παιδιά είναι ότι όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα επειδή η μαγεία είναι μέσα μας», έγραψε ως λεζάντα η Αλίσια Κις. Φυσικά τα σχόλια ήταν εκατοντάδες από τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της.

Δείτε την μαζί με το γιο της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved