Look @t me Kid’s Fashion: Μια νέα Ελληνική δραστηριότητα!

Με μια ολοήμερη παρουσίαση στα μέσα ενημέρωσης ολοκλήρωσε η κα Άννα Μαμιδάκη την παρουσίαση της νέας της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της παιδικής & εφηβικής μόδας. Και το όνομα αυτής: Look @t me.

Look @t me Kid’s Fashion: Μια νέα Ελληνική δραστηριότητα!

Τα Look @t me είναι ένα Ελληνικό fashion brand για παιδιά και εφήβους με ρούχα από 0 έως 16 ετών που ξεχωρίζουν για τη μοντέρνα αισθητική, την πρακτικότητα και την εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής. Αυτό που αναζητούν όλες οι μαμάδες βρίσκεται στις συλλογές Look @t me με ρούχα καθημερινά, ευκολοφόρετα, σε trendy σχέδια και χρώματα και σε τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα.

Για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 14, το Look @t me προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από καθημερινά ρούχα για αγόρια κα κορίτσια που περιλαμβάνουν φόρμες, denim επιλογές, πουκάμισα με checks, πρωτότυπα prints, μοντέρνα πουλόβερ, κολάν, rock αναφορές στις φούστες, μπουφάν και πολλές άλλες επιλογές. Τα Look @t me διατίθενται μέσα από το δίκτυο των super market Σκλαβενίτη σε πλήθος καταστημάτων στην Αττική.

98797

Παράλληλα με τα Look @t me, μια ξεχωριστή σειρά με το όνομα Look @t me ONLY, διατίθεται στο κατάστημα Άττικα στο Golden Hall, στο κατάστημα Detroit στην Κηφισιά και στο κατάστημα Μπόμπιρας στον Πειραιά. Τα Look @t me ONLY χαρακτηρίζονται από μια πιο rock twist διάθεση, με παιχνιδιάρικα prints, προσδίδουν άνεση και cool διάθεση στα look παράλληλα με τη δυναμικότητα του rock στυλ.

Find us on Facebook: https://www.facebook.com/look.at.me.official.brand

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved