Τα Χριστούγεννα έρχονται πάντα πρώτα στα Starbucks. Δώρα 2014

Τα Χριστούγεννα έρχονται πάντα πρώτα στα Starbucks και μας προσκαλούν να μοιραστούμε την μαγεία που προσφέρουν, μαζί τους! Με αγαπημένες ιστορίες, παραδοσιακές και νέες Χριστουγεννιάτικες γεύσεις, πρωτότυπα δώρα και αμέτρητες ευχές!

Τα Χριστούγεννα έρχονται πάντα πρώτα στα Starbucks. Δώρα 2014

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μας εμπνέει να ερχόμαστε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας, να ανταλλάσσουμε ευχές και να μοιραζόμαστε μαζί τους εορταστικές παραδόσεις και ιστορίες. Τα Starbucks μας προσκαλούν στη γιορτινή τους ατμόσφαιρά, ντυμένα ανάλογα και μοιράζονται μαζί μας αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις των Χριστουγέννων, αλλά και όμορφα δώρα τόσο για εμάς όσο και για την οικογένειά μας.

Προσθέστε μια δόση Χριστουγέννων στην καθημερινότητά σας με επιλογές εορταστικού espresso και καφέ σε κόκκους: Επιλέξτε τον Starbucks Christmas Blend Espresso Roast ως δεύτερη επιλογή σε κάθε ρόφημα που επιλέγετε στα Starbucks, αλλά και ως καφέ σε κόκκους για το σπίτι ή το γραφείο, ο οποίος χαρακτηρίζεται για την έντονη γεύση και το πικάντικο και καραμελωμένο τελείωμα του. Εναλλακτικά, απολαύστε τον Starbucks Christmas Blend, το παραδοσιακό εορταστικό χαρμάνι με παλαιωμένους κόκκους από τη Σουμάτρα, σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων από το 1985.

Στα Starbucks μπορείτε να βρείτε από υψηλής ποιότητας ποικιλίες καφέ σε κόκκους και ξεχωριστές ποικιλίες τσαγιού, μέχρι αξεσουάρ παρασκευής καφέ στο σπίτι, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και εορταστικές κούπες και θερμός σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μπορείτε επίσης να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την Χριστουγεννιάτικη Starbucks Card, την οποία θα φορτώσετε με ποσό της επιλογής σας για την αξιοποιήσουν όπως θέλουν και να κερδίσουν 10% έκπτωση σε κάθε αγορά τους, καθώς και μια ποικιλία καφέ σε κόκκους για το σπίτι (με κάθε γέμισμα των 25€ και άνω).

Και αυτά τα Χριστούγεννα, ο πιο μαγικός Χριστουγεννιάτικος προορισμός είναι τα Starbucks!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved