Διάσημη έγκυος ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για τα 20 κιλά που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Η 25χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της  και στην συνέντευξή της για το περιοδικό Hello, αποκάλυψε πόσα ακριβώς κιλά έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Διάσημη έγκυος ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για τα 20 κιλά που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες διάσημες κυρίες που δεν συνηθίζουν ποτέ να λένε τα πόσα κιλά πήραν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνη τους, η λιλιπούτεια ηθοποιός, όχι μόνο αποκαλύπτει το σύνολο των κιλών της αλλά δείχνει να μην την ανησυχούν καθόλου οι πρησμένοι αστράγαλοί της.

Η μικρή σε μέγεθος σταρ είπε, «Έχω ύψος 1.57 εκατοστά και η εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε όταν ήμουν 48 κιλά. Και μαντέψτε πόσο ζυγίζω τώρα; Περίπου 66 κιλά», και συνέχισε,« Αν και φοράω ακόμη το ίδιο νούμερο παπούτσια, τα πόδια μου είναι σαν να με ρωτούν, "Έϊ τι θα γίνει με όλο αυτό το βάρος;"»!

Αν και η διάσημη ηθοποιός στην αρχή προσπάθησε να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ με όλο το θέμα της εγκυμοσύνης της, τελικά μίλησε για αυτή.

«Είμαι έτοιμη να κρατήσω το κοριτσάκι μου. Πρόκειται να είμαι μια υπερπροστατευτική μαμά. Είμαι ενθουσιασμένη που θα γεννήσω κοριτσάκι γιατί νιώθω σαν να ξέρω πώς να αναθρέψω μία ισχυρή γυναίκα. Πιστεύω θα μου μοιάζει σε πολλά!», είπε στο αμερικάνικο περιοδικό Hello!

Η Χέιντεν Πανετιέρ που είναι αρραβωνιασμένη με τον μποξέρ Βλάντιμιρ Κλίτσκο, έκλεισε την συνέντευξή της λέγοντας πώς δεν πρόκειται να παντρευτεί με την κοιλιά φουσκωμένη και με 25 κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό της βάρος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved