Συγκλονιστικό: Γέννησε το παιδί του πριν τον γνωρίσει! (εικόνες)

Υπάρχουν ιστορίες που όταν πέφτουν στα χέρια σου νομίζεις ότι είναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Μία Μαμά
Συγκλονιστικό: Γέννησε το παιδί του πριν τον γνωρίσει! (εικόνες)

Θεωρείς ότι είναι απίθανο να συμβούν στην πραγματικότητα κι όταν ακούς ή διαβάσεις τις εξομολογήσεις των πρωταγωνιστών απλά συγκλονίζεσαι. Μία από αυτές είναι της Άμινα Χαρτ. Η ιστορία της έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC. Τι το παράξενο έχει; Η γυναίκα που θα δείτε, γέννησε το παιδί ενός άνδρα που μετά γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Πώς γίνεται αυτό;

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω στο 2011. Τότε που η άτυχη γυναίκα έχασε τα δίδυμα νεογέννητα αγοράκια της. Ήταν σκληρό χτύπημα της μοίρας το οποίο ενισχύθηκε με το χωρισμό από τον τότε σύζυγό της. Ήταν 42 ετών και αυτό που ήθελε απεγνωσμένα ήταν ένα παιδί. Ένα χρόνο μετά πήρε την απόφαση να πάει σε τράπεζα σπέρματος προκειμένου να κάνει με αυτόν τον τρόπο το όνειρό της πραγματικότητα. Και τα κατάφερε. Έφερε στον κόσμο ένα κατάξανθο αγγελάκι. Μία κόρη που δεν της έμοιαζε καθόλου καθώς εκείνη είχε καταγωγή από την Ινδία και ήταν πολύ μελαχρινή. Αυτό όμως ήταν και το κίνητρο που είχε για να γνωρίσει τον άνθρωπο που της έδωσε τη χαρά και την ευτυχία να αποκτήσει παιδί.

Ο Σκοτ, διαζευγμένος δύο φορές με δύο παιδιά ήταν αγρότης κι ήταν εκείνος που της χάρισε αυτό το θείο δώρο. Το παιδί της. Μόλις αντίκρισε ο ένας τον άλλον, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Τώρα ζουν όλοι μαζί και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved