Καισαρική: Δείτε τη γέννα καρέ καρέ μέσα από ένα εκπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ

Δεν είναι λίγες οι φορές που σας έχουμε παρουσιάσει φωτογραφίες από φυσιολογικό τοκετό! Αυτή τη φορά όμως θα αφιερώσουμε χρόνο και στην γέννα με καισαρική τομή που δεν παύει να είναι το ίδιο συγκινητική και το ίδιο όμορφη όσο και μια φυσιολογική γέννα.

Καισαρική: Δείτε τη γέννα καρέ καρέ μέσα από ένα εκπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ

Η καναδή φωτογράφος Τζέσικα Μπέντερ, είναι μια επαγγελματίας φωτογράφος, που συνηθίζει να φωτογραφίζει, παιδικά πάρτι και γενικότερα παιδιά. Όπως η ίδια λέει ήταν απίστευτα χαρούμενη όταν η φίλη της Κάρλι της ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα. Χάρηκε τόσο που ήθελε να είναι μπροστά κατά τη διάρκεια του τοκετού.

19866125 ygnjhmnrfyj.limghandler

Το νοσοκομείο όμως που θα γεννούσε η φίλη της επέτρεπε μόνο ένα άτομο μαζί με την μέλλουσα μανούλα, έτσι το πιο φυσικό ήταν να βρίσκεται στο πλάι της ο μέλλων μπαμπάς. Για καλή τύχη της Τζέσικα όμως, ο μπαμπάς λόγω προβλήματος υγείας δεν θα μπορούσε να είναι παρόν, έτσι η δεύτερη επιλαχούσα δεν ήταν άλλη από την ίδια τη φωτογράφο που άρπαξε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και απαθανάτισε τον τοκετό με καισαρική, της φίλης της Κάρλι.

19866133 rdhngfxbhn fgxy.limghandler

Η ίδια γράφει στο προσωπικό της ιστολόγιο, «Στο παρελθόν, η καισαρική ήταν στο μυαλό μου ως μια διαδικασία ταυτισμένη απόλυτα με το φόβο. Το να βλέπω, όμως, την Κάρλι τόσο ήρεμη και γαλήνια να υποδέχεται στον κόσμο το μωρό της, έδιωξε κάθε φόβο μου μακριά!».

19866115 tdynjhnjrf.limghandler

Η αγαπημένη φωτογραφία ωστόσο της φωτογράφου ήταν τη στιγμή που πήγαν τον μικρό να γνωρίσει και την υπόλοιπη οικογένειά του. «Το βλέμμα του μπαμπά, είναι απλά ανεκτίμητο. Τον αγαπούν ήδη (το μωρό) τόσο πολύ! Σας ευχαριστώ πολύ Κάρλι και Νέιτ. Το να βρίσκομαι και εγώ εκεί ήταν απλά μαγικό», σχολίασε!

4363434

Γνωρίστε τον νεογέννητο Έλιας, μέσα από αυτό το εκπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved