Έτσι θα κάνετε τις φωτογραφίες του μωρού σας μοναδικές!

Η ώρα της γέννησης του μωρού σας ήρθε. Η πρώτη φωτογραφία βγήκε και στάλθηκε σε φίλους και γνωστούς. Και τώρα; Με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να κρατήσετε όλες τις στιγμές του ζωντανές;

Έτσι θα κάνετε τις φωτογραφίες του μωρού σας μοναδικές!

Τα παιδιά μεγαλώνουν με τρομερούς ρυθμούς. Και εκεί που έχεις στα χέρια σου ένα πλασματάκι που σχεδόν χωράει στη χούφτα σου, ξαφνικά περπατάει στο σπίτι ένα ολόκληρο ανθρωπάκι. Ευτυχώς με την βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να απαθανατίζουμε τις καλύτερες στιγμές του μωρού μας και να τις έχουμε συντροφιά μας για πάντα. Και με λίγη φαντασία μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Ένας έξυπνος τρόπος για να γίνουν οι φωτογραφίες του μωρού σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες είναι να τις ταξινομήσετε κατά μήνα. Και δεν εννοούμε απλά να τις αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας με χρονολογική σειρά αλλά να εντάξετε αυτή την κατάταξη και στην ίδια την φωτογραφία. Ένας έξυπνος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να γράφετε σε ένα πίνακα τον κάθε μήνα και να φωτογραφίζετε το παιδάκι σας μπροστά του, ή να φτιάξετε πάνινους αριθμούς και να τους δώσετε στο μωρό σας να παίζει δηλώνοντας την ηλικία του.

Ιδέες υπάρχουν πάρα πολλές και για να καταλήξετε σε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς μαζέψαμε μερικές από τις πιο πρωτότυπες και σας τις παραθέτουμε παρακάτω. Οι φωτογραφήσεις που θα δείτε είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις ξεπεράσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved