Θα ξετρελαθείτε! Υπερήρωες στην υπηρεσία του νόμου! (φωτογραφίες)

Πώς θα νιώθατε αν ξέρατε ότι φυλάει την πόλη σας κάποιος σαν τον Batman, τον Superman ή τον Hulk;

Θα ξετρελαθείτε! Υπερήρωες στην υπηρεσία του νόμου! (φωτογραφίες)

Σίγουρα θα κοιμόσασταν πιο ήσυχοι! Αυτό σκέφτηκε και ο Mr. Xtreme, κάτοικος του Σαν Ντιέγκο και δημιούργησε μια ομάδα μασκοφόρων ηρώων, εμπνευσμένη από τα κόμικς, για να φυλάνε την πόλη τους. Όλοι τους είναι εθελοντές που ενδιαφέρονται για τα κοινά και επιθυμούν να περιπολούν τους δρόμους και να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον την έχει ανάγκη. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε αλλά υπάρχει ένας απαράβατος όρος: Όλοι πρέπει να διαθέτουν στολή -ιδανικά αυτοσχέδια- και να έχουν δημιουργήσει τον δικό τους φανταστικό υπερήρωα.

Σας ακούγεται παιδικό; Σας πληροφορούμε ότι δεν είναι καθόλου. Η ομάδα έχει τεράστια επιτυχία, οι κάτοικοι τη λατρεύουν και πολύ συχνά φωτογραφίζονται μαζί της. Ο φωτογράφος του Reuters, Mike Blake, πέρασε μερικές νύχτες με την ομάδα περιπολίας και πριν λίγες μέρες ανέβασε τις φωτογραφίες αλλά και τις εντυπώσεις του στο blog του.

Η Xtreme Justice League, όπως αποκαλείται η ομάδα, συγκεντρώνεται στο Δημαρχείο της πόλης περίπου στις 11 το βράδυ. Όλοι είναι ντυμένοι με τα κοστούμια τους και κρατώντας μόνο όπλα για αυτοπροστασία χωρίζονται σε δύο ομάδες και ξεκινούν την περιπολία τους. Ελέγχουν την ασφάλεια των κατοίκων, βοηθούν τους άστεγους, ενώ πολλές φορές επεμβαίνουν και σταματούν τους καυγάδες στους δρόμους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved