Απαράδεκτο:Φωτογραφία με μητέρα να θηλάζει το παιδί της «κατέβηκε» από το Facebook

Ο δημόσιος θηλασμός τον τελευταίο καιρό έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα κι έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης από πολλούς ειδικούς και μη.

Απαράδεκτο:Φωτογραφία με μητέρα να θηλάζει το παιδί της «κατέβηκε» από το Facebook

Κάποιες φορές έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας περιπτώσεις με μητέρες να θηλάζουν δημόσια τα μωράκια τους και οι φωτογραφίες που αναρτούν στα social media μετά από λίγη ώρα να «κατεβαίνουν» επειδή κάποιοι χρήστες θεωρούν το περιεχόμενο προσβλητικό.

Η Έμμα Μποντ είναι το τελευταίο «θύμα». Όπως εξομολογήθηκε στην Daily Mail, είχε μία περιπέτεια μόλις γέννησε το μωρό της, καθώς οι γιατροί της είπαν ότι έπασχε από σοβαρή ασθένεια και δεν θα ζούσε πάνω από 3 μέρες. Τότε εκείνη μόλις θήλασε το κοριτσάκι της για πρώτη φορά θέλησε να μοιραστεί αυτή τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook. Τι έγινε στην συνέχεια;

Μετά από λίγες ώρες η εν λόγω φωτογραφία διεγράφη καθώς κάποιος χρήστης την έκανε αναφορά υποστηρίζοντας ότι το περιεχόμενο ήταν προσβλητικό. Η 24χρονη μητέρα λίγα λεπτά αργότερα έλαβε στα μηνύματά της στο δημοφιλές μέσο ένα μήνυμα από τους διαχειριστές της εταιρίας που την ενημέρωσαν για ποιο λόγο «κατέβηκε» η φωτογραφία. «Δεν ακολουθούσε τα κριτήρια της κοινότητας του facebook αναφορικά με το γυμνό», έγραφε χαρακτηριστικά.

Τότε εκείνη ανέβασε τη φωτογραφία σε μία ομάδα σε ένα σάιτ όπου ήταν υπέρ του δημόσιου θηλασμού. Μέσα σε λίγες ώρες τα likes ήταν χιλιάδες όπως κι οι κοινοποιήσεις. Μάλιστα μερικές από αυτές έγιναν στο facebook, όπου λίγες μέρες ανέβασε την φωτογραφία εκ νέου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved