Πασίγνωστο ζευγάρι του Χόλιγουντ, περιμένει το πρώτο του παιδί! Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Και οι δύο είναι διάσημοι. Εκείνος πασίγνωστος τραγουδιστής με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του και εκείνη από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Πρόσφατα μάλιστα γιόρτασαν και την δεύτερη επέτειο του γάμου τους. Αν και η ίδια στο παρελθόν είχε πει πώς δεν μπορεί να μείνει έγκυος λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων οι φωτογραφίες έρχονται να αποδείξουν το αντίθετο.

Πασίγνωστο ζευγάρι του Χόλιγουντ, περιμένει το πρώτο του παιδί! Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ενώ ο μέλλοντας (όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες) μπαμπάς βρίσκεται σε περιοδεία για συναυλίες, η μέλλουσα μανούλα, εθεάθη να ψωνίζει μαζί με την στυλίστρια και φίλη της, Εστέ Στάνλει, στο Λος Άντζελες. Αυτό που έκανε εντύπωση όμως στους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί, ήταν η φουσκωμένη κοιλίτσα που ξεχώριζε ανάμεσα από τα ανοιχτά κουμπιά του πουκαμίσου που φορούσε αλλά και ότι δεν κουβαλούσε εκείνη την ντισκομπάλα αλλά η στενή της συνεργάτης.

akoilitsa

Με τις φήμες να οργιάζουν και τις φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φίλοι και συγγενείς περιμένουν πια, μια επίσημη ανακοίνωση εγκυμοσύνης από την Τζέσικα Μπιλ και τον Τζάστιν Τίμπερλεικ! Μάλιστα πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον δήλωσαν ότι «η Τζέσικα, δεν θέλει απλά να γίνει μαμά, είναι κάτι που το θέλει απεγνωσμένα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved