«Να με θυμόσαστε γιατί μια μέρα θα γίνω διάσημη!». Ποια διάσημη τηλεπερσόνα το είπε όταν ήταν ακόμη 13 ετών! (βίντεο)

Αυτό το κορίτσι από μικρή είχε στόχους. Και όπως φαίνεται ότι βάζει στόχο σίγουρα το πετυχαίνει, αλλιώς δεν εξηγείται η δήλωση που έκανε  όταν ήταν ακόμη 13 ετών, σε βίντεο να τη δείχνει να λέει, «Να με θυμόσαστε γιατί μια μέρα θα γίνω διάσημη»!

«Να με θυμόσαστε γιατί μια μέρα θα γίνω διάσημη!». Ποια διάσημη τηλεπερσόνα το είπε όταν ήταν ακόμη 13 ετών! (βίντεο)

Πλέον οι πάντες μιλούν για την ίδια και για την οικογένειά της. Δεν τολμούν να βγουν έξω με την κόρη της και τον σύζυγό της και οι παπαράτσι, τρέχουν για το ποιος θα έχει την καλύτερη φωτογραφία. Έχει δύο αδελφές που θα τις δείτε και εκείνες στο πολυσυζητημένο βίντεο που έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή Entertainment Tonight, ως δώρο για τα γενέθλιά της.

Αν δεν έχει πάει ακόμη το μυαλό σας κάπου, θα σας αποκαλύψουμε ότι δεν είναι άλλη από την Κίμ Καρντάσιαν που σε βίντεο σε σχολικό χορό δήλωνε με αυτοπεποίθηση «Το όνομά μου είναι Κιμ Καρντάσιαν. Εύχομαι να με βλέπετε γιατί όταν μεγαλώσω θα είμαι μεγάλη και διάσημη και θα θυμηθείτε ότι ήμουν πάντα ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο είμαι δημοφιλής και με αγαπούν πολύ!». Εκτός όμως από την Κιμ στο βίντεο εμφανίζονται και η Κόρτνεί και η Κλόε Καρντάσιαν φορώντας σιδεράκια!

Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved