The Romanos, a Luxury Collection Resort: Συνδυάστε φύση και πολυτέλεια σε μια φθινοπωρινή εξόρμηση στη Μεσσηνιακή γη!

Επωφεληθείτε από την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου, εποχή ανασυγκρότησης και προετοιμασίας, για να προσφέρετε σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας στο ατμοσφαιρικό και πολυτελές περιβάλλον του The Romanos, a Luxury Collection Resort.

The Romanos, a Luxury Collection Resort: Συνδυάστε φύση και πολυτέλεια σε μια φθινοπωρινή εξόρμηση στη Μεσσηνιακή γη!

Η φθινοπωρινή μεσσηνιακή φύση μεγαλουργεί και δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για εξορμήσεις, ενώ το εμβληματικό The Romanos Resort σας προσφέρει ελκυστικές επιλογές που θα καλύψουν κάθε σας επιθυμία.

Είτε σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση για δύο, ή θέλετε να έρθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας, να απολαύσετε υψηλού επιπέδου γαστρονομία και να αναζητήσετε την ευεξία στο φημισμένο Anazoe Spa, το The Romanos Resort δημιούργησε για εσάς τα Fabulous Fall Escapes, μοναδικές εξορμήσεις γι' αυτό το φθινόπωρο!

Αφήστε πίσω σας την πολύβουη πόλη και το άγχος, ταξιδέψτε μέσα από κατάφυτες, δασωμένες πλαγιές, αφήστε το μάτι σας να περιπλανηθεί στους ασημένιους ελαιώνες που καταλήγουν στη θάλασσα, και αφεθείτε, φθάνοντας, στη μαγική, υποβλητική ατμόσφαιρα και τη γαλήνη του The Romanos Resort.

Για εσάς που θέλετε να συνδυάστε την αυθεντική πολυτέλεια με πνευματικές αναζητήσεις και δραστηριότητες, η Μεσσηνία σας καλεί να εξερευνήσετε, μέσα από μυθικά ανάκτορα και αρχαίες πολιτείες, μια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά 4.500 χρόνων.

Δείτε περισσότερα στο www.romanoscostanavarino.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 27230 97000 ή με email: reservations.navarino@luxurycollection.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved