Ο Μπόμπ ο μάστορας άλλαξε και η νέα του μορφή δυσαρέστησε το κοινό του!

«Μπόμπ ο μάστορας όλο μαστορεύει, Μπομπ ο μάστορας παντού τα καταφέρνει», ειλικρινά δεν θα ξεχάσω το τραγούδι από ένα από τα αγαπημένα μου cartoon. Ναι έβλεπα Μπομπ και μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα όμως μετά από 16 χρόνια αλλάζουν τη φιγούρα που τόσο αγαπήσαμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ο Μπόμπ ο μάστορας άλλαξε και η νέα του μορφή δυσαρέστησε το κοινό του!

Ο Μπόμπ, ήρθε στις οθόνες μας το 1998, με αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά, τη ζώνη με τα εργαλεία που ποτέ δεν έβγαζε αλλά και με την βοήθεια των καλύτερών του φίλων. Τώρα όμως η γενιά προστάζει αλλαγή. Αλλαγή που πιστεύουν πώς είναι πιο κοντά στα νέα πρότυπα που προστάζει η τεχνολογία και τα παιδιά της νέας γενιάς. Έτσι τον ψήλωσαν, τον μεγάλωσαν, του κόντυναν τα μανίκια από το πουκάμισο αλλά ευτυχώς του άφησαν την ζώνη με τα εργαλεία του!

2014-10-14 10-53-21

Η εφημερίδα The Independent UK αναφέρει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες του Μπομπ, στην κατασκευάστρια παιχνιδιών εταιρία Mattel ,έκανε την αλλαγή για τους νέους περισσότερο ψηφιακούς θεατές. Είπαν ότι θέλουν να διατηρήσουν «τη συναισθηματική ζεστασιά που πάντα έδινε ο Μπομπ ο Μάστορας και τη σταθερή θέση στις καρδιές των νεαρών θεατών»!

Πολλά παιδιά όμως παρατήρησαν αυτή την αλλαγή με αποτέλεσμα να έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας πάλι πίσω την πρώτη εκδοχή του Μπόμπ του Μάστορα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved