Δείτε την έπαυλη που πουλάει η Σελίν Ντιόν στον Καναδά, 26 εκατομμύρια δολάρια!

Ξέρουμε πώς σας αρέσει να ρίχνετε μια ματιά σε σπίτια διάσημων. Ειδικά όταν πρόκειται για σπίτι-έπαυλη σαν αυτό την Σελίν Ντιόν, που πουλάει στον Καναδά. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το βγάζει στο σφυρί το σπιτάκι της καθώς η πρώτη απόπειρα έγινε το 2012 με τιμή κάτι περισσότερο από 30 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε την έπαυλη που πουλάει η Σελίν Ντιόν στον Καναδά, 26 εκατομμύρια δολάρια!
celine-and-hubby

Αυτή τη φορά η διασημότερη τραγουδίστρια έχει ρίξει την τιμή κατά 4 εκατομμύρια, πιστεύοντας πώς θα βρεθεί τελικά κάποιος αγοραστής. Το πολυτελές αρχοντικό με το γαλλικό στιλ, βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό περιφραγμένο νησί στο Κεμπέκ του Καναδά, έκτασης 24,000 τετραγωνικών μέτρων! Το εξωτερικό του καλύπτεται πλήρως από πέτρα με μια δραματική στέγη από σχιστόλιθο και διαθέτει μια τεράστια πισίνα, ένα pool bar και ένα φυσικό δασώδες περιβάλλον.

Το πολυτελές αυτό σπίτι όμως, είναι εξίσου εντυπωσιακό και στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του. Έχει τέσσερις ορόφους και το κάθε δωμάτιο έχει απίστευτη θέα στη θάλασσα. Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, ένα επίσημο και ένα ανεπίσημο καθιστικό με τζάκι,καζίνο, ένα θολωτό κελάρι από πέτρα για φύλαξη κρασιών, αίθουσα γευσιγνωσίας, μια τεράστια κουζίνα, γυμναστήριο και μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη.

Με τόσα προνόμια και τόσες πολυτέλειες ένα ερώτημα μένει. Πώς και δεν βρέθηκε κανείς για να αγοράσει αυτό το σπίτι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved