Δείτε το απίστευτο δώρο που έκαναν στη μικρή Ρίβερ Ρόουζ, κόρη της Κέλι Κλάρκσον!

Η τεσσάρων μηνών κόρη της Κέλι Κλάρκσον είναι απλά αξιολάτρευτη. Και είναι ακόμη περισσότερο αξιολάτρευτη όταν μας χαμογελάει, δίπλα από το μεγάλο σε μέγεθος δώρο, που της έφεραν οι διάσημοι θείοι της.

Δείτε το απίστευτο δώρο που έκαναν στη μικρή Ρίβερ Ρόουζ, κόρη της Κέλι Κλάρκσον!

Η θεία της, Μιράντα Λάμπερτ και ο θείος της Μπλέικ Σέλτον, τραγουδιστές και οι δύο στο επάγγελμα θέλησαν να κάνουν ένα μοναδικό δώρο στην μικρή Ρόουζ. Το δώρο βέβαια «της πέφτει» λίγο μεγάλο της μικρής για την ηλικία της αλλά όταν μεγαλώσει λίγο, σίγουρα θα παίζει όλη μέρα.

Bz6Uw5JIgAANRkP

Ακόμη δεν καταλάβατε τι είναι; Για κοιτάξτε προσεκτικά την μικρή. Είναι μέσα σε θήκη κιθάρας και το δώρο της δεν είναι άλλο από μια ακουστική κιθάρα με χαραγμένο το όνομά της, «Ρίβερ Ρόουζ». Όπως είναι φυσικό από μωρό, η μικρούλα θα μπει για τα καλά στον χώρο της μουσικής, κάτι που όπως φαίνεται θα είναι αναπόφευκτο, αφού μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με μουσικούς και τραγουδιστές!

abcdefg

Η χαρούμενη μαμά Κέλι, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο γράφοντας, «Θεία @mirandalambert & Θείε @blakeshelton για την νίκη! Η μικρή προορίζεται να γίνει μύθος της Country/Rock μουσικής. Ευχαριστούμε παιδιά»! Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τα likes έπεσαν βροχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved