Δείτε ποια διάσημη μαμά δίνει στον άνδρα της μητρικό γάλα;

Αυτή η διάσημη μαμά, φαίνεται πώς πήγε τον μητρικό θηλασμό ένα βήμα παραπέρα! Είναι η εγγονή δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της φόρμουλα 1, με περιουσία 4.200.000.000 δολαρίων και είναι ιδιοκτήτρια 5 πολυτελών παιδικών καροτσιών, που έχει αγοράσει για την μικρή της κόρη.

Δείτε ποια διάσημη μαμά δίνει στον άνδρα της μητρικό γάλα;

Κάποτε μας είχε ξαφνιάσει το γεγονός ότι ενώ ήταν έγκυος στον 4ο μήνα, αγόρασε 5 από τα ακριβότερα παιδικά καρότσια που κυκλοφορούν. Τώρα έρχεται να μας ξαφνιάσει για μια ακόμη φορά με την δήλωση που έκανε, ότι έριχνε μέσα στο τσάι του άνδρα της μητρικό γάλα!

Η Ταμάρα Έκλεστοουν, εξήγησε σε ένα ντοκιμαντέρ που αφορούσε την ζωή της με τον σύζυγό της κτηματομεσίτη Τζέι Ράτλαντ, «Επτά μέρες με την Ταμάρα και τον Τζέι», ότι δεν μπορούσε να πιει αλκοόλ στα γενέθλιά της καθώς θήλαζε ακόμη την 7 μηνών κόρη της Σοφία.

Όταν η 30χρονη Ταμάρα άρχισε να εξηγεί ότι «Δεν πρόκειται να πιω ούτε γουλιά όσο θηλάζω. Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα το να αντλώ το γάλα με θήλαστρο και μετά να το πετάω...» διακόπηκε από τον σύζυγό της, που αστειευόμενος είπε πώς αν δεν θέλει να το πετάει θα μπορούσε να το βάζει στο τσάι του. Προς έκπληξή του όμως, η Ταμάρα είπε ,«μα σε βοηθάει... είδες πόσο υγιής είσαι»; -«Αγάπη μου ελπίζω να μην βάζεις μητρικό γάλα στο τσάι μου αλλιώς θα σε σκοτώσω»!

Η ίδια με τη σειρά της όμως απάντησε στον σύζυγό της, «Αν δεν το ξέρεις, πιο το πρόβλημα;» Ο Τζέι θέλοντας να μάθει αν όντως η γυναίκα του του έδινε μητρικό γάλα χωρίς να το ξέρει, την ξαναρώτησε για να πάρει την απάντηση, «Κοίτα πόσο ωφέλιμο είναι για την Σοφία. Είναι ένα «υγρός χρυσός»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved