Δείτε ποιο διάσημο κοριτσάκι μιμείται την Μέριλιν Μονρόε (φωτογραφίες)

Ροζ πουά φορεματάκι, αθλητικά παπουτσάκιa και νάζι που δεν μπορεί να αφήσει κάνεναν αδιάφορο. Η μικρή της φωτογραφίας μιμείται καταπληκτικά την Μέριλιν Μονρόε αν και μάλλον δεν έχει ιδέα ποιά είναι. Η πόζα που έκανε την ηθοποιό διάσημη σε όλο τον κόσμο και κάνει ακόμα και σήμερα χιλιάδες άντρες να μένουν με το στόμα ανοιχτό πήρε νέα διάσταση από την μικρή επισκέπτρια του Λούβρου.

Δείτε ποιο διάσημο κοριτσάκι μιμείται την Μέριλιν Μονρόε (φωτογραφίες)

Ο λόγος για την Blue Ivy η οποία στην πρόσφατη επίσκεψη της οικογένειας στο Λούβρο έδωσε κυριολεκτικά παράσταση. Ακόμα και όταν βρισκόταν στην αίθουσα με τη Μόνα Λίζα και τη Σφαγή της Χίου, η Μπιγιονσέ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τις φιγούρες και τα νάζια της 2ετών κορούλας της και δεν σταμάτησε λεπτό να τη φωτογραφίζει. Αυτές τις φωτογραφίες ανέβασε χθες στο διαδίκτυο και χάρισε χαμόγελα σε όλους τους φίλους της.

Η μικρή χόρεψε, έβγαλε φωτογραφίες, είδε και λίγο τους πίνακες αλλά κυρίως διασκέδασε! Και μπορεί να μην έχει ιδέα για το χαμόγελο της Μόνα Λίζα αλλά δείχνει να της κεντρίζει το ενδιαφέρον. Τουλάχιστον για λίγα δευτερόλεπτα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved