Μοντέλα λίγων ημερών! (φωτογραφίες)

Έχετε βαρεθεί τις συνηθισμένες φωτογραφίες νεογέννητων που δίνουν συνήθως στους γονείς τα μαιευτήρια; Προσπαθείτε να βγάλετε το μικρό σας αγγελούδι μια πρωτότυπη φωτογραφία αλλά δεν ξέρετε πως να το κάνετε; Η αγγλίδα φωτογράφος Νeli Prahova έχει να σας δώσει τις καλύτερες ιδέες!

Μοντέλα λίγων ημερών! (φωτογραφίες)

Η ίδια ξεκίνησε να φωτογραφίζει γάμους αλλά πολύ γρήγορα και ειδικά όταν έγινε μητέρα αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι πιο δημιουργικό. Ο μικρός της γιος Λεονάρντο ήταν για αυτή πηγή έμπνευσης και το πρώτο της μοντέλο. Τι ακριβώς κάνει η Prahova; Φωτογραφίζει νεογέννητα μωράκια με φαντασία. Βάζει όλη της την δημιουργικότητα και φυσικά την τεχνική της σαν φωτογράφος και φτιάχνει εικόνες που όλοι οι γονείς θα λατρεύουν για πάντα.

Με υφάσματα, χαρτόνια, σκοινιά και ότι άλλο περνάει από το μυαλό της δημιουργεί ολόκληρες ιστορίες με πρωταγωνιστή φυσικά το νεογέννητο. Και αν σκέφτεστε ότι για να πείσεις ένα τόσο μικρό μωράκι να μείνει ακούνητο πάνω σε έναν υφασμάτινο ελέφαντα είναι αδύνατον η φωτογράφος δηλώνει ότι χρειάζεται απλώς υπομονή. Και αυτή είναι ένα ακόμα από τα πράγματα που πρέπει να μάθεις όταν γίνεται γονιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved