Δείτε μία μάγισσα να πετάει πάνω από την Καλιφόρνια! (φωτογραφίες και βίντεο)

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το φετινό Halloween και τα παιδιά όλων των ηλικίων έχουν διαλέξει στολές και έξυπνα πειράγματα. Φανταστείτε, λοιπόν, την έκπληξη των παιδιών στο Κάρλσμπάντ της Καλιφόρνια όταν είδαν στον ουρανό μια μάγισσα να πετάει!

Δείτε μία μάγισσα να πετάει πάνω από την Καλιφόρνια! (φωτογραφίες και βίντεο)

Ναι, αλήθεια! Ξέρετε, αυτές των παραμυθιών... Αυτές με το μαύρο μυτερό καπέλο και φυσικά πάνω στη σκούπα. Πάνω στην σκούπα της λοιπόν, αυτή η μάγισσα της Καλιφόρνια έκανε ανενόχλητη βόλτες ανάμεσα στα σύννεφα και πόζαρε δίπλα στο κόκκινο φεγγάρι. Το πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα οφείλεται στον σχεδιαστή Ότο Ντίφενμπαχ που σχεδίασε την τηλεκατευθυνόμενη συσκευή και έδωσε ζωή στην πιο κλασική φιγούρα των παραμυθιών μας.

Ο σχεδιαστής ειδικεύεται στη δημιουργία τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων που είναι κατασκευασμένα για να έχουν ανθρώπινο σχήμα και περύσι μαζί με τον συνεργάτη του Εντ Χάνλεϊ έδωσαν μορφή στον Σούπερμαν! Για να αποτυπώσει τις βόλτες της αγαπημένης του μάγισσας ο Ντίφενμπαχ φώναξε τον φωτογράφο του Reuters, Μάικ Μπλέικς, που τράβηξε αυτές τις υπέροχες μοναδικές φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved