Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη!

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, της Μίνας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, σε συνεργασία με την γκαλερί Kapopoulos Fine Arts με τίτλο «Velocita F1 2014» στις 3 Οκτωβρίου στον 1ο ορόφο του Golden Hall που για λίγο διάστημα θα έχει «άρωμα» Ιταλίας!

Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη!
aegenia

Τα έργα που εκτίθενται στον 300 τ.μ. χώρο της αίθουσας είναι κυρίως μεγάλων διαστάσεων και προέρχονται από την αγαπημένη θεματική ενότητα της δυναμικής καλλιτέχνιδας με τη διεθνή εικαστική παρουσία, της Formula 1. Στο σύνολο τους τα έργα της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη υπηρετούν το τρίπτυχο, που χαρακτηρίζει τη ζωγράφο: ύπαρξη-κίνηση-εξέλιξη.

aekthesi

Η αεικίνητη ζωγράφος δεν ζωγραφίζει μόνο την ταχύτητα στη θεματική της «Formula 1», αλλά μέσα από την ένταση του χρώματος και τη δυναμική των σχεδιαστικών γραμμών της, αυτή την ίδια τη δίψα για ζωή και για έκφραση. Ζωντανός ρυθμός, πηγαίο συναίσθημα, διαρκής ανάπτυξη.

kentriki

Και όπως η ίδια έχει πει για τα έργα της, «Εν αρχή ην: Δεν έχει αρχή και τέλος η τέχνη... Η τέχνη στροβιλίζεται και στριφογυρίζει. Δεν νομίζω ότι ζωγραφίζω, ας πούμε, καλύτερα από τότε που ήμουν δεκατριών ετών. Απλώς τώρα εκφράζομαι με περισσότερες «προκαταλήψεις». Τότε, στην αρχή, τα πράγματα ήταν τελείως αθώα, αλλά η εποχή της αθωότητας επανέρχεται».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Οκτωβρίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι καθημερινά 12.00-21.00 και Σάββατο 12.00-20.00

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved