Γνωρίστε τις νέες πάνες Agnotis που έρχονται στην πόρτα σας!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα στις ομάδες κοινωνική δικτύωσης ζητάτε όλες οι μανούλες να σας πουν πιο σούπερ μάρκετ έχει προσφορά πάνες. Και λέμε πάνες γιατί οι περισσότεροι γονείς, δεν έχουν σταθερή μάρκα πάνας παρά επιλέγουν μόνο με βάση την οικονομικότερη τιμή.

Γνωρίστε τις νέες πάνες Agnotis που έρχονται στην πόρτα σας!

Αυτό όμως πολλές φορές διατρέχει κίνδυνο ερεθισμού στα παιδάκι μας, με αποτέλεσμα να κοκκινίζει το δερματάκι του και πολλές φορές μάλιστα τόσο πολύ που χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή!

Οι νέες ελληνικές πάνες AGNOTIS όμως βάζουν τέλος στο κουραστικό κυνήγι προσφορών αριστερά και δεξιά! Τώρα κανένας γονιός δεν χρειάζεται να περιμένει κάθε εβδομάδα τις προσφορές και να ψάχνει σε όλα τα super market για την καλύτερη τιμή πάνας. Κι αυτό γιατί οι πάνες AGNOTIS είναι όχι μόνο από 35 – 40% φθηνότερες, αλλά έρχονται και στην πόρτα σας δωρεάν. Όταν τις θέλετε και όποτε τις θέλετε!

Το μοντέρνο και καλαίσθητό τους design κάνει τις AGNOTIS να ξεχωρίζουν από κάθε άλλη πάνα, αλλά αυτό που τις κάνει να διαφέρουν πραγματικά είναι η τεχνολογία που διαθέτουν. Με τέλεια ελαστική εφαρμογή, Velcro, πλαϊνά φράγματα και ειδικό απορροφητικό πυρήνα προσφέρουν απόλυτη και αγνή προστασία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το www.agnotis.com, να διαλέξετε τις πάνες που σας ταιριάζουν και έτσι, θα έχετε όλο το χρόνο φθηνές και ποιοτικές πάνες με δωρεάν μεταφορικά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved