Με αυτό τον τρόπο η Κάθριν Χέιγκλ, καταφέρνει να βάζει τα παιδιά της για ύπνο χωρίς γκρίνια!

Η Κάθριν Χέιγκλ, στο παρελθόν είχε πει πώς «είναι δύσκολο να είσαι εργαζόμενη μαμά» και αυτός ήταν και ο λόγος που άφησε πίσω την υποκριτική και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να αφοσιωθεί και να δοθεί πλήρως στα παιδιά της.

Με αυτό τον τρόπο η Κάθριν Χέιγκλ, καταφέρνει να βάζει τα παιδιά της για ύπνο χωρίς γκρίνια!

Η 35χρονη πρώην πρωταγωνίστρια του «Grey's Anatomy» μαζί με τον σύζυγό της, Τζός Κέλεϊ υιοθέτησαν το 2009, το πρώτο τους παιδί, Ναλιέγ που είναι τώρα 5 ετών, από τη Νότια Κορέα και το 2012 υιοθέτησαν την δεύτερη κόρη τους Αδελαϊδα από τη Λουιζιάνα.

Χθες βράδυ η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτή τη φωτογραφία εξηγώντας μας, το τι κάνουν πριν πάνε για ύπνο! Τρώνε, κάνουν μπανάκι, φοράνε πιτζάμες και η ανταμοιβή τους που κάνουν ότι τους λέει η μανούλα τους, αγκαλιές και η αγαπημένη τους ταινία.

keimeno

Δεν φαίνεται καθόλου δύσκολο, κάθε άλλο, απλό! Οπότε αν και το δικό σας παιδάκι σας δυσκολεύει στο θέμα του ύπνου, δοκιμάστε να εφαρμόσετε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα. Πρόγραμμα που στο τέλος θα τα ανταμείβει με χάδια, αγκαλιές και γιατί όχι με μια ταινία χαλάρωσης ώστε να κοιμηθούν, ήσυχα, ευτυχισμένα και χωρίς υπερένταση και κλάματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved