Η πασίγνωστη σχεδιάστρια γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς της με μία τρυφερή φωτογραφία (εικόνα)

Το ταλέντο της είναι αναγνωρισμένο διεθνώς κι όχι άδικα, καθώς έχει υπέροχες δημιουργίες τις οποίες προτιμούν να φορέσουν διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ.

Η πασίγνωστη σχεδιάστρια γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς της με μία τρυφερή φωτογραφία  (εικόνα)

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο στη ζωή, καθώς η πασίγνωστη σχεδιάστρια είχε γονείς που ο καθένας τους είχε μεγάλο ταλέντο στον τομέα που ακολούθησε κι έκανε καριέρα.

Η διάσημη σχεδιάστρια, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κρατάει επαφή με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, που έχει στο Instagram, ποστάροντας φωτογραφίες τόσο από τη δουλειά της όσο και από την προσωπική της ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες, η Στέλλα ΜακΚάρτνει, ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στο δημοφιλές μέσο για τα γενέθλια της μητέρας της, η οποία όπως μπορείτε να δείτε ήταν πολύ όμορφη γυναίκα και γνωστή Αμερικανίδα φωτογράφος. «Χρόνια πολλά μαμά», έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια ενώ στη φωτογραφία εκείνη ως μικρό κοριτσάκι απολάμβανε την αγκαλιά της όμορφης μανούλας της. Όπως ήταν φυσικό τα likes ήταν χιλιάδες ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν τις ευχές τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved