Ο Γουίλιαμ βρήκε τη νέα νταντά του μικρού George!

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκε την Μάλτα. Ένα ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο να κάνει η Κέιτ και δυστυχώς ακύρωσαν καθώς η Δούκισσα πάσχει από υπερέμεση κύηση, κάτι που δεν της επιτρέπει και πολλές μετακινήσεις. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε αυτό του το ταξίδι, μίλησε για την οικογένειά του και για το πώς να είσαι μπαμπάς είναι δύσκολο και με πολλές υποχρεώσεις.

Ο Γουίλιαμ βρήκε τη νέα νταντά του μικρού George!

Με αυτό τον τρόπο έδειξε στον κόσμο που τον αγαπά ότι δεν έχει σημασία αν είσαι βασιλιάς ή απλός θνητός, όταν έχει να κάνει με την πατρότητα. Μάλιστα αστειεύτηκε με τον κόσμο που τον περίμενε, μιλώντας για την οικογένειά του, προσφέροντας ακόμη και σε ένα άγνωστο κορίτσι, δουλειά, ως νταντά μου μικρού George. Όταν η 17χρονη Τζάνετ Ντεζιρά, του είπε ότι μελετά τη φροντίδα των παιδιών, της είπε, «Μπορείς να έρθεις να κάνει κάποια στιγμή babysitting στο παλάτι. Ο μικρός είναι πολύ ταραχώδης αυτή την εποχή και θα χρειαζόμασταν μια έχτρα βοήθεια»!

Μεταξύ άλλων στο ταξίδι του στη Μάλτα μίλησε με την νεολαία και επισκέφθηκε το «Agenzija Appogg club». Ένα club που βοηθάει τους νέους προσφέροντας κοινωνικές υπηρεσίες. Η περιοχή έχει ένα υψηλό ποσοστό στις καταχρήσεις ναρκωτικών και με πολλά κοινωνικά προβλήματα, σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό Λάρα Μπονίτσι.

Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί ώστε να είναι η πρώτη βασιλική σόλο περιοδεία της Κέιτ, παρόλα αυτά όμως ο πρίγκιπας, την αντικατέστησε επάξια. Ηταν ευγενικός με όλους και ενημέρωσε τους πάντες για την κατάσταση της συζύγου του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Κέιτ μου ζήτησε να σας μεταβιβάσω τη συγνώμη της. Ο ζεστός καιρός ωστόσο δεν θα ήταν ιδανικός για την κατάστασή της. Σήμερα που μιλήσαμε, αισθάνεται καλύτερα», είπε ο πρίγκιπας στους ανθρώπους που περίμεναν την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους σε κοινές τους εμφανίσεις, καθώς δεν έχει εμφανιστεί ακόμη η εγκυμονούσα Κέιτ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved