Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά έστειλαν χιλιάδες θεατές στη φιλανθρωπική συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α

Ενώπιον χιλιάδων θεατών, που έδωσαν δυναμικό «παρών», δεκάδες καταξιωμένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στη φιλανθρωπική Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. Τη μεγάλη αυτή γιορτή για τα παιδιά διοργάνωσε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας του ιατρείου για τη στήριξη των ανασφάλιστων παιδιών. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, που απηύθυναν ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλους όσοι με την παρουσία, τη συμμετοχή, την ευγενική και αφιλοκερδή προσφορά τους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, τίμησαν για την προσφορά τους στο έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής τους παριστάμενους δημάρχους από τους συνολικά 30 δήμους της Αττικής, τους εκπροσώπους από τους έξι Ιερούς Ναούς αλλά και τη Λεόντειο Σχολή, με τη στήριξη των οποίων μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες φάρμακα για την ενίσχυση του φαρμακείου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για την ανακούφιση των ανασφάλιστων και άπορων συμπολιτών μας ανά την Ελλάδα.

Αναλυτικά, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, απένειμε τιμητικό έπαινο στους παρακάτω παριστάμενους Δημάρχους και τους εκπροσώπους Δήμων: Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, Δήμαρχο Αιγάλεω Χρήστο Καρδαρά, Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου Νικόλαο Πέππα, Δήμαρχο Αχαρνών Σωτήρη Ντούρο, Δήμαρχο Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, Δήμαρχο Βριλησσίων Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά, Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο, Δήμαρχο Γλυφάδας Κωνσταντίνο Κόκκορη, Δήμαρχο Ζωγράφου Κωνσταντίνο Καλλίρη, Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο, Δήμαρχο Νέου Ηρακλείου Παντελή Βλασσόπουλο, Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη, Δήμαρχο Μαραθώνα Ιορδάνη Λουΐζο, Δήμαρχο Μαρκόπουλου Σωτήρη Μεθενίτη, Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα, Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, Δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο, Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Βασίλη Ξύδη, Αντιδήμαρχο Περιστερίου Αναστάσιο Θεοδωράκο, Δήμαρχο Ραφήνας Γιώργο Χριστόπουλο, Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Παντελη Ξυριδάκη, Δήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια, Δήμαρχο Χαλανδρίου Γιώργο Κουράση. Επίσης, τιμητικό έπαινο παρέδωσε ο κ. Πατούλης, στον Αντιπρόεδρο της Λεοντείου Σχολής Παναγιώτη Μάμαλη, για τη σημαντική συμβολή της Ένωσης Αποφοίτων Λεοντείου αλλά και της Λεοντείου Σχολής στη στήριξη του έργου του Ιατρείου με φάρμακα και εθελοντική εργασία.

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, απένειμε τιμητικό έπαινο στους εκπροσώπους του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Νέου Κόσμου, του Ιερού Ναού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Πετραλώνων, του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Παγκρατίου, του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Ιλισίων και του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών.

Πριν δώσει τη σκυτάλη στους καλλιτέχνες, που χάρισαν στο κοινό ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα, ο κ. Πατούλης, απηύθυνε ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» για την άμεση και δίχως δεύτερη σκέψη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής να συμβάλουν με τις φωνές τους στην προσπάθεια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής να ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά που να χωρά όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στη συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και του Ο.Α.Κ.Α, συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες:

Γεράσιμος Ανδρέατος

Μελίνα Ασλανίδου

Χάρης Βαρθακούρης

Γλυκερία

Μιχάλης Δημητριάδης

Στέλιος Διονυσίου

Γιάννης Ζουγανέλης

Αρετή Κετιμέ

Δημήτρης Κόκοτας

Κώστας Μακεδόνας

Ευαγγελία Μουμούρη

Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Σάκης Μπουλάς

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Πίτσα Παπαδοπούλου

Ζωή Παπαδοπούλου

Σοφία Παπάζογλου

Θάλεια Προκοπίου

Μαρία Σουλτάτου

Μπάμπης Τσέρτος

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στην μουσική συναυλία συμμετείχαν επίσης, η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ». Τη μουσική.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Μανώλης Γεωργοστάθης, που διηύθυνε τη Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνική Μουσική «ΕΜΜΕΤΡΟΝ». Τη σκηνοθετική ευθύνη της συναυλίας είχε ο Λίνος Χριστοδούλος. Υπεύθυνος για την οργάνωση της παραγωγής ήταν ο Βασίλης Λάσκαρης.

Στη συναυλία όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς, όπως εθελοντικά συμμετείχε και ο ηθοποιός Σπύρο Παπαδόπουλος στο διαφημιστικό σποτ της συναυλίας.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ τους καλλιτέχνες όπως και όλους τους συντελεστές για τη συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση της συναυλίας.

Παρόντες στη συναυλία, ήταν, επίσης, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάνννης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Ο.Α.Κ.Α Πέτρος Γαλακτόπουλος, στελέχη του Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», εκπρόσωποι της Διοίκησης και δημοτικοί σύμβουλοι από τους βραβευθέντες και άλλους δήμους, εκπρόσωποι της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Αλτζχάιμερ και Συναφών Παθήσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από το Δήμο Αμαρουσίου και άλλους Δήμους, εκπρόσωποι από το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α, εκπρόσωποι ιατρικών συλλόγων και επιστημονικών εταιριών κ.α.

Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά έστειλαν χιλιάδες θεατές στη φιλανθρωπική συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved