Σίδνεϋ : Νοσοκομείο για… λούτρινα ζωάκια και κούκλες-Λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια (εικόνες)

Πόσες φορές έχει τύχει το παιδί σας μετά από πολλή χρήση ή και κατά λάθος, να χαλάσει τα λούτρινα ζωάκια του ή τις κούκλες του; Σίγουρα αρκετές.

Σίδνεϋ : Νοσοκομείο για… λούτρινα ζωάκια και κούκλες-Λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια (εικόνες)

Εάν ένας άνθρωπος χτυπήσει και πάθει κάτι πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Το ίδιο λοιπόν, συμβαίνει εάν ένα λούτρινο αρκουδάκι ή μία κούκλα, πάθει κάτι ανάλογο. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια θα σας πούμε τι εννοούμε. Στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια ένα νοσοκομείο που επιδιορθώνει κούκλες και αρκουδάκια. Ο ιδιοκτήτης του, είναι ο Τζέοφ Τσάπμαν, ο οποίος διαδέχθηκε τον πατέρα του ο οποίος έκανε αυτή τη δουλειά. «Έχουμε διορθώσει κλόουν μεγάλους σαν ανθρώπους και έναν κροκόδειλο τεσσάρων μέτρων -λούτρινο όχι αληθινό» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο 67χρονος.

Ανάλογα με το τι έχει υποστεί ένα παιχνίδι, κάνει και τις ανάλογες μέρες για να επισκευαστεί. Όταν μάλιστα έρχεται ο γονιός με το παιδί να πάρουν την κούκλα ή το αρκουδάκι που μοιάζει σαν καινούριο, κλαίνε από την συγκίνηση!

«Πολλά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε μοιάζουν με αυτά που χρησιμοποιούν χειρούργοι στους ασθενείς», δήλωσε ένας από τους εργαζόμενους-χειρουργούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved