Φτιάξτε μόνες σας στέμμα για την μικρή σας πριγκίπισσα!

Ποτέ δεν σας προτείνουμε κάτι, προτού το δοκιμάσουμε εμείς πρώτα. Πριν μερικές 2-3 μέρες βρήκα αυτή τη χειροτεχνία και την έφτιαξα για την κόρη μου. Η μικρή μου λατρεύει ότι έχει να κάνει με τις πριγκίπισσες. Δηλαδή στέμματα, ραβδιά, στολές. Επειδή όμως όσα και να αγοράζω μετά από λίγο καιρό σπάνε, ήθελα κάτι διαφορετικό, ανθεκτικό μα πάνω από όλα οικονομικό. Μάλιστα δεν σας κρύβω επειδή έρχονται οι φίλες της πυκνά συχνά για παιχνίδι θα φτιάξω από ένα και για εκείνες. Και πιστέψτε με, αφού μπόρεσα να τα φτιάξω εγώ, μπορείτε και εσείς!

Φτιάξτε μόνες σας στέμμα για την μικρή σας πριγκίπισσα!

Τι θα χρειαστείτε.
Συρματάκια πίπας ειδικά για χειροτεχνίες. (προτιμήστε αυτά με την χρυσόσκονη).
Ξυλάκια για σουβλάκια

Για κάθε στέμμα, θα χρειαστείτε 10 συρματάκια. Φτιάξτε τα σχέδια όπως είναι στην εικόνα παρακάτω. Μια καρδιά μεγάλη και 4 κύκλους. Στρίψτε το καθένα από αυτά και ασφαλίστε τα καλά πάνω στην βάση ώστε να έχετε το σχήμα από το στέμμα Κόψτε ότι χρειάζεται ώστε να έχουν μια διαφορά ύψους.

Για το ραβδί. Δώστε σε ένα συρματάκι σχήμα καρδιάς και στριφογυρίστε το, για να το σιγουρέψετε πάνω στο ξυλάκι. Εδώ ενδεχομένως να χρειαστείτε και λίγη ζεστή σιλικόνη, για να κολλήσει ώστε να μην κουνιέται!

Τα κορίτσια σας θα το λατρέψουν. Η δικιά μου θέλει να το φοράει και όταν κοιμάται! Στις φωτογραφίες θα βρείτε και άλλα σχέδια, για μανούλες που έχουν μεράκι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved