Ποια διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι; (βίντεο)

Είναι διάσημη και όμορφη. Ποτέ τα προσωπικά αυτής της διάσημης ηθοποιού, δεν έχουν απασχολήσει τον τύπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η εγκυμοσύνη της παρέμεινε κρυφή μέχρι τώρα. Και αν δεν δεχόταν την πρόκληση με τον παγωμένο κουβά, θα το μαθαίναμε μια και καλή όταν θα έμπαινε στο μαιευτήριο.

Ποια διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι; (βίντεο)

H Χέιντεν Πανετιέρ, οδεύει προς ολοταχώς για την «μαμαδοχώρα»! Είναι αρραβωνιασμένη εδώ και έναν χρόνο με τον μποξέρ Βλάντιμιρ Κλίτσκο και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 σε ένα πάρτι βιβλίου και δύο χρόνια μετά οι δρόμοι τους χώρισαν για να τα ξαναβρούν το 2013 επιβεβαιώνοντας την σχέση τους με τον αρραβώνα, έτοιμοι να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους.

Μιλώντας για το μέλλον της 24χρονης ηθοποιού με τον 38χρονο μποξέρ, η «μικροκαμωμένη» ξανθιά εξέφρασε την επιθυμία της τον Μάιο του 2013 στο περιοδικό «Glamour» να ξεκινήσει μια οικογένεια.

«Έχω ζήσει μια πλούσια σε διάρκεια ζωή, και δεν αισθάνομαι σαν τα άλλα κορίτσια της ηλικίας μου. Νιώθω σαν να γεννήθηκα για να γίνω μητέρα», είπε. «Μερικές φορές οι άνθρωποι λένε πως δεν θέλουν να κάνουν παιδιά γιατί δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτε μετά από αυτά, και σκέφτομαι, Τι είναι αυτά που λέτε; Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο, το πιο συναρπαστικό πράγμα, και δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώσω πιο ολοκληρωμένη αν δεν κάνω παιδιά στη ζωή μου»!

Φαίνεται πως η επιθυμία της εκπληρώθηκε. Δείτε παρακάτω το «ένοχο» βίντεο που αποκάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved