Γνωρίστε την νταντά, που κέρδιζε περίπου 12.000 ευρώ την εβδομάδα για να προσέχει τα παιδιά διασήμων!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια νταντά που φροντίζει διάσημα παιδιά και στη συνέχεια λέει στον κόσμο πως ακριβώς ήταν! Η Φιλίπα Κριστιάν από τη Μελβούρνη, «ντάντευε» για 15 χρόνια συνεχόμενης εργασίας, παιδιά διάσημων και πλούσιων ανθρώπων.

Γνωρίστε την νταντά, που κέρδιζε περίπου 12.000 ευρώ την εβδομάδα για να προσέχει τα παιδιά διασήμων!

Η Φιλίπα ξεκίνησε να εργάζεται για μια αυστραλιανή διάσημη των σπορ οικογένεια και αυτό ήταν και το κλειδί για την μετέπειτα επιτυχία της. Στη συνέχεια έφυγε στην Αμερική μπαίνοντας στον κύκλο διάσημων ανθρώπων που της εμπιστευόντουσαν την διατροφή των παιδιών τους. Η ίδια δεν έχει αναφέρει ποτέ δημόσια τα ονόματα για τα οποία έχει εργαστεί, έχει αναφέρει όμως αόριστα πως εργάστηκε για Προέδρους, για γαλαζοαίματους της Μέσης Ανατολής, για σούπερ μοντέλα, για αστέρες του κινηματογράφου και για τον έκτο πλουσιότερο άνθρωπό εκείνης την εποχή. Κάποιοι από τον οικογενειακό της κύκλο την θέλουν να έχει εργαστεί για την Μαντόνα, τον Πρόεδρο Ομπάμα, τους Μπέκαμ και την Αντζελίνα Ζολί.

Τι κέρδιζε; Μπορούσε να βγάλει σε μια μέρα έως και 900 ευρώ, δωρεάν ρούχα και μακιγιάζ ενώ ο απολογισμός της εβδομάδας της σε κέρδη ξεπερνούσε τα 12.000 ευρώ. Ωστόσο αναφέρει πως όλα αυτά ακούγονται υπέροχα και μοναδικά, γνωστοποιεί όμως ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Οι διάσημες οικογένειες, ζητούν εξωφρενικά πράγματα από τις νταντάδες, οι ώρες εργασίας είναι εξαντλητικές και έχουν τις απαιτήσεις «μιας ντίβας».

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις ιστορίες της χωρίς να θίγει ονόματα!

«Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα πολυκατάστημα στη Νέα Υόρκη, όπου οι πόρτες έχουν κλείσει για το κοινό, αλλά εσείς και η οικογένειάς σας είστε οι μόνοι πελάτες; Εμένα μου έχει συμβεί. Έχω κάνει τα πάντα, από το να συνοδεύσω τα παιδιά σε μια ιδιωτική προβολή ταινίας μέχρι και να πάω μαζί με την μικρή που γκρινιάζει για το αγαπημένο της γλυκό, που υπάρχει μόνο σε ένα κατάστημα, από την μια άκρη της Χώρας στην άλλη με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο»!

«Με εκπλήσσει η αξία των ρούχων που μου χάριζαν. Τα τελευταία 15 χρόνια, έχω δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ντουλάπα. Έχω εργαστεί για αμερικανικές οικογένειες που μου έκλειναν ραντεβού για αποτρίχωση φρυδιών και για να μου βάψουν τα νύχια χωρίς καν να με ρωτούν».

«Θυμάμαι ότι οι πιο αυστηροί άνθρωποι που δούλεψα ποτέ ήταν οι γαλαζοαίματοι της Μέσης Ανατολής. Έπρεπε να τηρώ κατά γράμμα τις αυστηρές διαταγές τους. Έπρεπε να κάνω μπάνιο τα οκτώ παιδιά τους, τρεις φορές την ημέρα, να τα αφήνω να το απολαμβάνουν για ακριβώς μισή ώρα και στη συνέχεια να τα ντύνω και να τα χτενίζω γιατί έπρεπε πάντα να είναι ευπαρουσίαστα. Τα παιδιά δεν είχαν το δικαίωμα να φορούν τα ίδια ρούχα πάνω από δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο και έπρεπε να παρακολουθώ τα ρούχα τους ώστε να βάζω τα φθαρμένα σε ξεχωριστή ντουλάπα»!

Εκτός από την αστεία πλευρά των πραγμάτων, έχει να θυμάται και κάποια τραγικά περιστατικά.

«Μία ηθοποιός ανάγκαζε τα παιδιά της να έχουν μια αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, ενώ την επόμενη εβδομάδα ταξίδευε σε όλο τον κόσμο για να τους φέρει να εξωτικά κρέατα. Δούλεψα και για ένα μοντέλο που με διέταξε να βάλω την έφηβη κόρη της σε δίαιτα, παρόλο που ομολογουμένως δεν είχε περιττά κιλά. Για εμένα ήταν δύσκολο καθώς έπρεπε να ακολουθήσω τις διαταγές, αλλά η ευημερία του παιδιού έρχεται πάντα πρώτη, έτσι με κίνδυνο την θέση μου έκανα πάντα μικρές αλλαγές, όπως για παράδειγμα αντί να κόψω τελείως το ψωμί από το διατροφολόγιο, έκοβα τις φέτες λεπτότερες από το κανονικό»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved