Φρύδια: Ποιο σχήμα είναι στην μόδα και πως θα το καταφέρετε!

H δεκαετία των 90's ήταν μια σκοτεινή περίοδος στην ιστορία των φρυδιών. Εμπνευσμένες οι γυναίκες από την Ντρού Μπάριμορ μέχρι την Πάμελα Άντερσον, έβγαζαν με μανία τα φρύδια τους αφήνοντας μόλις ένα εκατοστό. Τα λεπτά φρύδια με τις μακριές «ουρές» έχουν μείνει πίσω.

Φρύδια: Ποιο σχήμα είναι στην μόδα και πως θα το καταφέρετε!

Ευτυχώς, το «εκκρεμές» φρύδι έφυγε και οι ευτυχισμένες μέρες του 1995 γράφτηκαν στην σκόνη. Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία ομορφιάς υμνεί το παχύ και πλήρες φρύδι που τραβά την προσοχή. Διάσημες κυρίες όπως η Κάρα Ντελεβίν, η Λίλη Κόλινς και η πρωταγωνίστρια από το «Game of Thrones» Εμίλια Κλάρκ, είναι μόνο λίγες από αυτές που υποστηρίζουν και με το παραπάνω τα παχιά φρύδια.

Η Γκαμπριέλα Μεναγκόν, επικεφαλής του σαλονιού ομορφιάς «Miss Frou Frou Beauty and Nail», πάνω από 25 χρόνια περιποιείται τα φρύδια διάσημων όπως της Τζένιφερ Χόκινς και της Κέιτ Μπλάνσετ. Η Γκαμπριέλα δηλώνει πως «τα φρύδια σας αν βγουν σωστά τότε μπορούν να αλλάξουν, να αναδείξουν και να καθορίσουν στο πρόσωπό σας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας».

Η νέα τάση λοιπόν είναι πυκνά φρύδια και συνεχίζει. «Αφήστε τα φρύδια σας να πυκνώσουν και επισκεφθείτε το ινστιτούτο ομορφιάς. Εκεί θα σας υποδείξουν πιο στυλ σας ταιριάζει ώστε να γίνετε ακόμη ομορφότερη. Προσοχή. Αφήστε κάτω το τσιμπιδάκι φρυδιών, αν δεν ξέρετε τι να κάνετε καλύτερα να μην το κάνετε. Ακόμη και αν εμφανιστούν οι νέες τριχούλες, ζητήστε από την αισθητικό σας να σας τις αφαιρέσει, αυτό γιατί μπορεί με μία κίνησή σας να καταστρέψετε το σχήμα σας»!

Δείτε παρακάτω πως μερικές διάσημες κυρίες έχουν τα φρύδια τους και αντιγράψτε τες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved