«Η γέννηση της κόρης μου, μου έδωσε ζωή»! Ποιος διάσημος μπαμπάς το είπε;

Αυτός ο μπαμπάς είναι από τους διασημότερους ηθοποιούς όλων των εποχών. Πρόκειται για έναν γοητευτικό άνδρα που ποτέ δεν έχει απασχολήσει με τα προσωπικά τους τις «φυλλάδες». Κλειστός σαν χαρακτήρας και πάντα πρόθυμος να τσαλακώσει την εικόνα του. Έχει παίξει με επιτυχία τόσο τον κακό όσο και τον καλό στις ταινίες του. Τον λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

«Η γέννηση της κόρης μου, μου έδωσε ζωή»! Ποιος διάσημος μπαμπάς το είπε;

Η κόρη του ονομάζεται Λίλι Ρόυζ Μέλοντι Ντεπ, και ο μπαμπάς της δεν είναι άλλος από τον Τζόνι Ντεπ. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα είναι και το επίκεντρο των δημοσιογράφων καθώς ετοιμάζεται για τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της με συμπρωταγωνιστή το διάσημο μπαμπά της στην ταινία «Υoga Hosers».

Ο Τζόνι Ντεπ από το 1998 μέχρι και το 2012, ζούσε μαζί με την Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Βανέσα Παραντί στη Γαλλία. Μαζί έχουν δυο παιδιά. Την 15χρονη Λίλι και τον 12χρονο Τζον (Τζακ) Κρίστοφερ Ντεπ ΙΙΙ. Τα παιδιά του τα αγαπά πάρα πολύ και πάντα θα έρχονται πρώτα από όλα. Δεν διστάζει σε συνεντεύξεις του να εκφράζει το πόσο περίφανος είναι για αυτά. Για την κόρη του έχει δηλώσε, «Ότι είχα κάνει μέχρι τις 27 Μαϊου 1999 ήταν σαν ψευδαίσθηση, υπήρχα χωρίς να ζω. Η γέννηση της κόρης μου μου έδωσε ζωή» και συνεχίσε « Είναι έξυπνη, ταλαντούχα και την ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι τέχνες. Θέλει να γίνει ηθοποιός και πιστεύω πως θα τα καταφέρει χωρίς τις δικές μου πλάτες»! Και για τον γιο του είπε: «Ο Τζακ ήταν πάντα ένας πολύ ταλαντούχος σκιτσογράφος. Σκιτσάρει πολύ καλά και επίσης έχει καλή αίσθηση της μουσικής. Ευτυχώς για εμένα πέρα από τα θεατρικά του σχολείου του, δεν έχει δείξει καμία επιθυμία στο να γίνει ηθοποιός»!

Ο διάσημος ηθοποιός τώρα είναι αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved