Οι πιο ξεχωριστές αυγουστιάτικες προτάσεις διασκέδασης για τα παιδιά μας!

Καλώς σας βρήκα! Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου έχει περάσει, αλλά τα παιδιά εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους και έχουν πολλά όμορφα να κάνουν!

Οι πιο ξεχωριστές αυγουστιάτικες προτάσεις διασκέδασης για τα παιδιά μας!

της Φοίβης Λέκκα

Θα ξεκινήσω από τις παραστάσεις του Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου!

akaragkiozis-1

Ο Τάσος Κώνστας παρουσιάζει κάθε βράδυ κι ένα διαφορετικό έργο του θεάτρου σκιών και καλεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με τις περιπέτειες του πολυαγαπημένου Καραγκιόζη. Ευκαιρία να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές με πολύ γέλιο μέσα στο πράσινο και δίπλα στη θάλασσα!
Πάρκο Φλοίσβου, Λεωφ. Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο
Παρ.-Κυρ. 8.30 μ.μ.
Τηλ : 6948852493
Τιμή : € 3,5

Θα συνεχίσω με τη διαδραστική μουσικοχορευτική παράσταση «Xana Zoo» που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα!

alltogether kath 1

Η Τερέζα, η Μάρδη και ο Άρης παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας θα χαρίσουν στιγμές χαράς, γέλιου και κεφιού σε μικρούς και μεγάλους. Μαζί τους όλη η θεότρελη παρέα που αγαπήθηκε πολύ από τα παιδιά μέσα από το δημοφιλές Mazoo and the Zoo! Tα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους και θα γίνουν τα ίδια πρωταγωνιστές συμμετέχοντας τόσο στις χορογραφίες όσο και στο τραγούδι! Για τους σταθμούς της περιοδείας δείτε εδώ.
Σκηνοθεσία- Στίχοι- Μουσική: Μάνος Βαφειάδης
Σκηνικά- Κοστούμια: Αλέκος Κουτσούκος
Χορογραφίες: Xana-Zoo
Ηθοποιοί –Χορευτές: Τερέζα Σάσσου, Άρης Αντωνόπουλος, Μάρδη Μηλιαρά, Εύη Κολιούλη, Αστέρης Κρικώνης και Μαρία Ντούρου.
Εισιτήρια: 12, 10 €
Διάρκεια: 150'

'Αφησα για το τέλος το πρωτότυπο παιχνίδι για tablet «Pico the Penguin» για μικρά παιδιά ηλικίας 2-5 χρονών!

apico

Είναι γνωστή η εξοικείωση που έχουν τα παιδιά από πολύ μικρά πια με την τεχνολογία. Γιατί λοιπόν να μην ασχοληθούν με κάτι κατάλληλο για την ηλικία τους και με τρόπο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό? Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή για παιδιά που δημιούργησε η καινούργια ελληνική εταιρεία εκπαιδευτικών παιχνιδιών Petita Demas. Ο Pico ο πιγκουίνος ζει στην παγωμένη Ανταρκτική... ώσπου μια μέρα αποφασίζει να γυρίσει τον κόσμο! Ξέχασε όμως κάτι: Άλλο μέρος τόσο κρύο σαν το σπίτι του δεν υπάρχει πουθενά. Έτσι, όπου κι αν πάει, ζεσταίνεται πολύ. Τα παιδιά μαζί με τους νέους του φίλους θα πρέπει να τον βοηθήσουν να δροσιστεί!

(Δείτε το βίντεο παρακάτω.)

Κάπου εδώ θα σας αφήσω για σήμερα! Να περνάτε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε!

Θα περιμένω με χαρά τα μηνύματα σας εδώ. Μπορείτε επίσης να με αναζητήσετε στο blog μου «Something like happiness» όπου γράφω για κοινωνικά θέματα και θέματα ανθρωπίνων σχέσεων με αφορμή θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και παιδικά βιβλία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved