Ποια διάσημη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδάκι της;

Η ηθοποιός της σειράς «Grey's Anatomy» περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Πίτερ Λάνφερ , κάτι που και η ίδια επιβεβαιώνει αποκλειστικά στο αμερικάνικο περιοδικό PEOPLE. Το ζευγάρι που έχει ήδη ένα αγόρι 2 1/2 χρονών τον Μίκα Εμμανουήλ, θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας τον Δεκέμβριο.

Ποια διάσημη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδάκι της;

Η Σάρα Ντρού, πριν μιλήσει στο περιοδικό για την εγκυμοσύνη της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας, «Όχι, δεν είναι μια ψεύτικη κοιλίτσα»! «Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα σχόλια, είμαστε ενθουσιασμένοι», πρόσθεσε απαντώντας στα απανωτά like και τις ευχές που έδιναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Στο περιοδικό People, είπε «Ο Πίτερ και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για να συστήσουμε στον Μίκα τον μικρό του αδελφό ή αδελφή»!

Η ηθοποιός στο φινάλε της σεζόν στη σειρά που πρωταγωνιστεί, αποκαλύφθηκε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον τηλεοπτικό της σύζυγο! Και ενώ αυτή τη χρονιά η Σάρα φαίνεται πως θα είναι απασχολημένη για να εξισορρόπησει της πραγματική της, με την τηλεοπτική της οικογένεια, πρόσφατα παραδέχθηκε πως ο γιος της κάνει τη μητρότητα να φαίνεται εύκολη!

«Κάνει που και που κάποια ξεσπάσματα, αλλά ως επί το πλείστον, είναι απίστευτα γλυκός, αστείος και πολύ καλό παιδί», είπε. «Είναι πολύ πιο εύκολος από ότι μερικά άλλα παιδιά. Είμαι πολύ τυχερή»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved