Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Μα ποιο να είναι αυτό το όμορφο, γλυκό και αξιολάτρευτο ξανθό κοριτσάκι; Σήμερα είναι ακόμη όμορφη, είναι δραστήρια, δεν διστάζει να φωτογραφηθεί χωρίς ρετούς και σε πρόσφατη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ τόλμησε και φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Πρόκειται για μια παρουσιάστρια που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της και έχει τον τρόπο της ώστε να βουλώνει στόματα που την σχολιάζουν με το «γάντι»!

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Αν δεν καταλάβατε ακόμη για ποια λέμε, μιλάμε για την Ρούλα Κορομηλά που τον τελευταίο καιρό δείχνει να απολαμβάνει την επικοινωνία με τους φίλους της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού. Χθες βράδυ λοιπόν φαίνεται πως αναπόλησε κάτι από τα παιδικά της χρόνια και ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία σχολιάζοντας, «Πίσω στο Χρόνο...»!

Η διάσημη παρουσιάστρια με πατέρα στρατιωτικό πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη. Σπούδασε γραμματέας και στα μέσα της δεκαετίας του '80 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση. Οι αρμόδιοι αντιλήφθηκαν το ταλέντο της και ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στα τέλη της δεκαετίας του '80 μέσα από την κρατική τηλεόραση, και στη συνέχεια σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης, καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα φαντασμογορικά σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved