Μαγικές φωτογραφίες από παιδιά που παίζουν ανά τον κόσμο!

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από τον ήχο των παιδιών που παίζουν, των παιδιών που είναι ευτυχισμένα, που διασκεδάζουν και δείχνουν να το απολαμβάνουν. Αυτές οι 20 έξυπνες φωτογραφίες συλλαμβάνουν πλήρως την αθωότητα της νεολαίας και μια πλήρη αίσθηση του ότι δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο στον κόσμο. Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι είτε τα παιδιά από μια φτωχή χώρα όπως η Μπουρκίνα Φάσο ή την Αιθιοπία, ή από κάποιες πλουσιότερες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες ή η Ιταλία, τα χαμόγελα και ο αέρα της ευτυχίας δεν είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα. Τα χρήματα και τα ακριβά παιχνίδια, ποτέ δεν θα αντικαταστήσουν τα αυθόρμητα παιχνίδια που προσφέρουν την μεγαλύτερη ευχαρίστηση στα παιδιά όλου του κόσμου, είτε είναι πλούσια,είτε είναι φτωχά.

Μαγικές φωτογραφίες από παιδιά που παίζουν ανά τον κόσμο!

Ωστόσο μέσα από το παρακάτω φωτογραφικό υλικό, πέρα από την ομορφιά, θα παρατηρήσετε ότι οι περισσότερες λήψεις έχουν γίνει σε ένα δυσμενές περιβάλλον διαβίωσης όπου η επιβίωση μέχρι την ενηλικίωση για μερικά από αυτά δεν είναι εγγυημένη.

Αν δείτε προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες θα παρατηρήσετε κάτι κοινό. Σαφώς και πρόκειται για φωτογραφίες ευτυχισμένων παιδιών που παίζουν τριγύρω και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε μια από αυτές. Αυτό όμως που είναι το κοινό τους στοιχείο, είναι ότι πουθενά και σε καμία από αυτές τις φωτογραφίες, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ηλεκτρονικό παιχνίδι ή ακριβό παιχνίδι, μερικά μάλιστα από αυτά τα παιδιά δεν φοράνε καν παπούτσια, κάτι που δεν φαίνεται καθόλου να τα δυσαρεστεί. Δεν θα δείτε πουθενά ούτε ένα πατίνι ή ένα ποδήλατο, καθώς για αυτά τα παιδιά θεωρείται πολυτέλεια. Αντί αυτού τα παιδιά χρησιμοποιούν την φαντασία τους και με την βοήθεια της Μητέρας Φύσης και μερικά πεταμένα πράγματα δημιουργούν τα δικά τους παιχνίδια.

Σας φαίνονται δυστυχισμένα; Όχι. Μπορείτε να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι όλα αυτά τα παιδιά έχουν αφθονία αγάπης. Έτσι το μόνο που χρειάζονται τα παιδιά για να είναι ευτυχισμένα είναι η αγάπη,η ασφάλεια,το φαγητό τους και ένα καταφύγιο. Τα υλικά πράγματα στη ζωή των παιδιών είναι απλές προσθήκες που δεν είναι καν απαραίτητες για να είναι ευτυχισμένο ένα παιδί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved