Κατά μάνα κατά «κόρη»...!

Οι μαμάδες που έχουμε κόρες, το να ζητούν τα κορίτσια μας να ντυθούν πανομοιότυπα με εμάς, το βιώνουμε καθημερινά. Και προσωπικά εγώ είμαι μία από αυτές τις παθιασμένες μαμάδες που θέλουν μερικές φορές να κάνουν «αντιστοιχία» με την κόρη τους. Παρακαλώ, μην με κρίνετε. Είτε πρόκειται μόνο για τα παπούτσια με γκλίντερ, είτε για ένα ροζ μπλουζάκι, μου αρέσει να ντύνομαι όμοια με την κόρη μου, άκομη και από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αυτό με κάνει να χαμογελώ τόσο πολύ καθώς η μικρή μου είναι αυτή που το ζητάει και δυστυχώς δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό μερικές φορές.

Κατά μάνα κατά «κόρη»...!

Και φαίνεται πως δεν είμαι η μόνη που είμαι λίγο ερωτευμένη με την ιδέα αυτή. Διασημότητες όπως η Τζέσικα Άλμπα, η Κέιτι Χόλμς και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, φαίνεται να έχουν εθιστεί με το να φτιάχνουν μίνι κλώνους τους τα παιδιά τους. Αλλά ενώ πιστεύω ότι με το να προβάλλεις το στυλ σου μέσα από το παιδί σου είναι υπέροχο, μπορώ να φανταστώ ότι το να ντύνεσαι με αυτό τον τρόπο θα είναι σαν να περπατάς σε μια οριογραμμή μεταξύ του κιτς και του χαριτωμένου.

Έτσι, εάν είστε από τις μανούλες που σθεναρά εναντιώνονται στην όλη ιδέα, ίσως οι παρακάτω εικόνες θα σας πείσουν για το εντελώς αντίθετο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved