Πάρτυ για πριγκίπισσες: Πώς να το οργανώσετε!

Οργανώστε το πιο όμορφο, το πιο ροζ, το πριγκιπικό και το πιο οικονομικό πάρτι για Πριγκίπισσες. Η κόρη σας το αξίζει και με τα παρακάτω βήματα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό πάρτι που θα το θυμούνται τόσο η μικρή σας όσο και οι φίλες της για πολύ καιρό.

Πάρτυ για πριγκίπισσες: Πώς να το οργανώσετε!

Βήμα 1:
Στην είσοδο του σπιτιού να έχετε ροζ σκιές με γκλίντερ και ψαλίδι για μπούκλες. Πείτε στην αδελφή σας ή την φίλη σας να φτιάξει ροζ καρδιές στα μάγουλά των κοριτσιών και να τους κάνει μπούκλες τα μαλλιά καθώς θα φτάνουν.

Βήμα 2:
Φτιάξτε μια όμορφη τούρτα πριγκίπισσας. Δεν χρειάζεται κόπος. Παντεσπάνια για φούστα και κολλήστε τα αναμεταξύ τους με μαρμελάδα ή σαντιγί. Πάρτε μια κούκλα της κόρης σας και τυλίξτε τα πόδια με ζελατίνα. Βάλτε την στο κέντρο από τα παντεσπάνια και έτσι θα έχετε μια όμορφη φούστα. Τέλος μόνο λευκή ζαχαρόπαστα και ροζ κορδέλα αρκεί για να την στολίσετε.

Βήμα 3:
Για να πιουν τον χυμό ή την λεμονάδα τους, φτιάξτε παραμυθένια ποτήρια. Χρωματίστε ροζ ζάχαρη και πασπαλίστε την άκρη του ποτηριού. Ένα καλαμάκι μέσα και δεν θα προλαβαίνετε να γεμίσετε τα ποτήρια τους.

Βήμα 4:
Στολίστε το τραπέζι του μπουφέ ή το τραπέζι που θα φάνε με ροζ χαρτί που θα έχετε κόψει σε τετράγωνα κομμάτια και θα πάρουν την θέση από τα σύνηθες σουπλά. Επιλέξτε λευκά ή γκρι πιατάκια ώστε να κάνουν αντίθεση με το ροζ χρώμα. Μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο και ροζ πετρούλες που μπορείτε να σκορπίσετε εδώ και εκεί πάνω στο τραπέζι.

Βήμα 5:
Φτιάξτε κορώνες από δαντέλα! Αγοράστε δαντέλα με το μέτρο λευκή. Κόψτε στο επιθυμητό μήκος και τοποθετήστε τες πάνω σε μια λαδόκολλα. Αν θέλετε να την χρωματίσετε πάρτε σπρέι ροζ ή ασημί. Ψεκάστε και αφήστε να στεγνώσει. Για να γίνουν στέμματα και να «κοκαλώσουν» αγοράστε κόλλα σε σπρέι και ψεκάστε. Μπορεί να χρειαστεί να ψεκάσετε 2 και 3 φορές ώστε να σκληρύνουν καλά. Αφού στεγνώσουν ενώστε τις 2 άκρες και κολλήστε με θερμόκολλα! Αν θέλετε να έχουν γκλίντερ πριν ρίξετε την κόλλα πασπαλίστε με γκλίντερ!

Βήμα 6:
Το προσκλητήριο μπορείτε να το εκτυπώσετε από τον υπολογιστή σας. Βρείτε κάτι που θα ταιριάζει με το κόνσεπτ «Πριγκίπισσα». Κρεμάστε το σε ένα ραβδί που θα έχετε φτιάξει από καλαμάκι, ύφασμα και πούλιες, και δώστε το στα παιδάκια που θα καλέσετε!

Βήμα 7:
Φτιάξτε μπάλες από τούλι που θα κρέμονται από το ταβάνι και θα στολίζουν τον χώρο σας. Μπορείτε να δείτε ακριβώς το τι υλικά θα χρειαστείτε στο διαδίκτυο. Είναι πανεύκολες στο να φτιαχτούν και πολύ οικονομικές καθώς 1 μέτρο τούλι,διπλόφαρδο στοιχίζει μόλις 0,38 λεπτά!

Βήμα 8:
Φτιάξτε μπισκότα σε σχήμα αστεράκι και στολίστε με ροζ γλάσο. Το ίδιο να κάνετε με τα τα cake pops που θα στολίσετε με σοκολάτα που θα έχετε χρωματίσει ροζ!

Καλή σας επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved