Καλομοίρα: Aναπολεί τον καιρό που ήταν έγκυος και το μοιράζεται μαζί μας! (εικόνα)

Η Καλομοίρα όταν ήταν έγκυος στα διδυμάκια της ήταν από τις γυναίκες που απόλαυσαν με το παραπάνω την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Καλομοίρα: Aναπολεί τον καιρό που ήταν έγκυος και το μοιράζεται μαζί μας! (εικόνα)

Έτρωγε ό,τι ήθελε, χωρίς να στερείται κάτι, ακόμη και αν αυτό της πρόσθετε παραπανίσια κιλά. Ήταν κάτι που δεν την αφορούσε, κι αυτό βρίσκει σύμφωνες τις περισσότερες μαμάδες. Εξάλλου όπως λένε οι γιατροί μία έγκυος δεν κάνει να στερείται! Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People για το πώς έχασε τα 40 κιλά που πήρε, πόσταρε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ στην οποία μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει! Όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν βροχή κι αρκετοί ήταν εκείνοι που της έδωσαν συγχαρητήρια που κατάφερε να χάσει τα κιλά, χωρίς υπερβολές.

«Στην αρχή νόμιζα πως θα μπορούσα να χάσω βάρος μόνη μου, όμως ήταν αδύνατον. Έτσι, πήρα ένα γυμναστή για να με βοηθήσει. Έχω φωτογραφία αμέσως μετά τη γέννηση των αγοριών που φοράω μαγιό. Θα σου τη στείλω να δεις πώς ήμουν, δεν θα το πιστεύεις! Πριν ξεκινήσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής, ο trainer μου είπε "βγάλε οπωσδήποτε φωτογραφία με μπικίνι για να βλέπεις τη διαφορά όσο προχωράμε". Και χαίρομαι πολύ που το έκανα. Ξεκίνησα, λοιπόν, να γυμνάζομαι κι αυτό αμέσως βοήθησε. Έκανα πολύ τρέξιμο, κάθε δύο μέρες πήγαινα στο γυμναστήριο και έτρεχα 5 χιλιόμετρα τη φορά, και παράλληλα έκανα καθημερινά ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Δείτε την:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved