«Νέζο Αρτ»: Η Τέχνη που έχει απογειωθεί στην Ιαπωνία!

Ενώ 1 έτους κόρη της κοιμάται και η Ερίκο Όγκα, χρησιμοποιεί κουβέρτες για να μετατρέψει έναν απλό υπνάκο, σε επικές περιπέτειες. Και όταν το κάνει αυτό, τότε φωτογραφίζει τις δημιουργίες της και τις ανεβάζει στο Ίνσταγκραμ.

«Νέζο Αρτ»: Η Τέχνη που έχει απογειωθεί στην Ιαπωνία!

Η τάση αυτή, που είναι γνωστή ως Τέχνη «Νέζο», έχει απογειωθεί στην Ιαπωνία τον τελευταίο καιρό, στέλνοντας τα μωρά σε εξωπραγματικούς κόσμους απλά και μόνο όταν κοιμούνται. Κολύμβηση με κύκνους, χορό στη βροχή και βόλτα με αερόστατο είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που κάνει το μωρό της Ερίκο, όταν κοιμάται.

«Προσπαθώ να φανταστώ σε γενικές γραμμές, το σκηνικό που θέλω να φωτογραφίσω την κόρη μου. Την προετοιμάζω, την αφήνω επάνω για να αποκοιμηθεί και αποτελειώνω το σκηνικό με ότι μου λείπει» λέει η Όγκα! Θα αναρωτιέστε γιατί να διακινδύνεψει κανείς, την ευκαιρία του να ξυπνήσει το μωρό; Η δημιουργική μαμά συνεχίζει, «Είμαι επίσης ιδιαίτερα προσεκτική για να μην ξυπνήσει το μωρό με τον ήχο της φωτογραφικής μηχανής»!

Αν λοιπόν δεν έχετε να πλύνετε πιάτα ή να κάνετε άλλες δουλειές ή ακόμη εάν δεν σας λείπει ύπνος και δεν θέλετε να κοιμηθείτε οι ίδιοι, βάλτε το μωρό σας να πάρει έναν υπνάκο, πάρτε κουβέρτες, σεντόνια και ότι άλλο σας υποδείξει η φαντασία σας και φωτογραφίστε το παιδί σας, την ώρα του ύπνου. Προσοχή όμως! Καθώς ο ήχος της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να σας το ξυπνήσει και να έχετε γκρίνια για το υπόλοιπο της μέρας!

Δείτε τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved