Δείτε τι άλλο φτιάχνουν με τα λαστιχάκια, εκτός από βραχιόλια!

Πρόκειται για την νέα μανία του καλοκαιριού. Σε όποιο κατάστημα παιχνιδιών και να πάτε οι 3 στους 4 θα έχουν στα χέρια τους το κουτί με τα λαστιχάκια που πλέκεις βραχιόλια. Κορίτσια και αγόρια, μικροί και μεγάλοι έχουν «τρελαθεί»! Δεν υπάρχει άνθρωπος αλλά και παιδί που να μην φοράει,έστω ένα βραχιόλι στο χέρι του.

Δείτε τι άλλο φτιάχνουν με τα λαστιχάκια, εκτός από βραχιόλια!

Διάσημοι όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Χάρι Στάιλ, έχουν εντοπισθεί να φοράνε αθλητικά λαστιχένια βραχιόλια. Ακόμη και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, εθεάθη να φοράει ένα από αυτά τα βραχιόλια σε πρόσφατη περιοδεία της στη Νέα Ζηλανδία. Αλλά αυτό που ξεκίνησε ως μια παιδική «μανία», έχει γίνει πλέον εμμονή, τόσο για τους ενήλικες όσο και για τους φανατικούς που ασχολούνται με τα χειροποίητα και τις χειροτεχνίες.

Αυτά τα πολύχρωμα λαστιχάκια μπορούν να υφανθούν μαζί και να δημιουργήσουν σχεδόν τα πάντα! Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τα μετατρέψουν σε διάφορα αριστουργήματα, όπως θήκες για κινητά τηλέφωνα, για τάμπλετ, ζακέτες, κορδέλες για τα μαλλιά, γραβάτες, γάντια κ.α!

Με βίντεο που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο με τίτλο « δείτε πως» και «φτιάξτο μόνος σου», ίσως μπορέσετε και εσείς να φτιάξετε κάτι αντίστοιχο. Δείτε παρακάτω μερικές δημιουργίες που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved