Κέιτι Χόλμς: «Θέλω η Σούρι να έχει φυσιολογικά παιδικά χρόνια»!

Από τη στιγμή που γεννήθηκε, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε τη μικρή Σούρι Κρούζ. Για την μητέρα της Κέιτι Χολμς όμως, η ανατροφή της έχει καταστεί δύσκολη καθώς η Σούρι δεν έχει ούτε προσωπικές στιγμές ούτε προσωπική ζωή. Με τα «μέσα» να τους κυνηγούν νυχθημερόν για μια φωτογραφία, μόνο φυσιολογική ζωή δεν μπορεί να έχει αυτό το μικρό κορίτσι!

Κέιτι Χόλμς: «Θέλω η Σούρι να έχει φυσιολογικά παιδικά χρόνια»!

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην τηλεοπτική εκπομπή «The Today Show», η 35χρονη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που έχει με την κόρη της και πως ότι κάνει το κάνει για να διαφυλάξει το μέλλον της! Όταν ερωτήθηκε απάντησε πως «φυσικά, και θα προσπαθήσεις το καλύτερο για το παιδί σου» εννοώντας πως θέλει για την κόρη της να έχει τα ίδια «παιδικά χρόνια» που είχε η ίδια ως παιδί.

«Προσπαθώ πολύ σκληρά και είμαι ευγνώμων στους γονείς μου και τα αδέλφια μου, για την ανατροφή μου. Προσπαθώ να κάνω ότι έκαναν εκείνοι για μένα όταν ήμουν μικρή» είπε η Κέιτι.
Η διάσημη ηθοποιός είναι η μικρότερη από τα 5 αδέλφια της και μεγάλωσε στο Οχάιο, λίγο πριν γίνει γνωστή στα 18 της χρόνια στη δημοφιλή σειρά «Dawson's Creek».

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ξέρει η Σούρι, πόσο υπερήφανη είμαι, και ότι τα επιτεύγματα της σημαίνουν τα πάντα για μένα! Ότι και να κάνω το κάνω πραγματικά για εκείνη και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό» είπε η προστατευτική μανούλα!

Η Κέιτι Χολμς, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2012, μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Τομ Κρούζ και έβαλε την 8χρονη Σούρι σε ένα ιδιωτικό σχολείο στο Μανχάταν.

Παρά τον δημόσιο χωρισμό της, η ηθοποιός είπε πως δεν θα εγκατέλειπε την φήμη της έτσι εύκολα. «Ποτέ δεν κοιτάζω πίσω. Πάντα προσεγγίζω τη ζωή. Κάνω ένα βήμα τη φορά, και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για το πού είμαι τώρα. Είχα κάποιες πραγματικά δημιουργικές εμπειρίες και είμαι απλά ενθουσιασμένη για το τι θα επιφυλάξει το μέλλον για εμένα και την κόρη μου»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved