Κάθριν Χέιγκλ: Με νευρίασε το να είμαι εργαζόμενη μητέρα!

Η ηθοποιός Κάθριν Χέιγκλ σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για την όμορφη οικογένειά της και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαλε σε «πάγο» την καριέρα της. Η πρωταγωνίστρια του «Grey's Anatomy» ξεκίνησε την δημιουργία της «μοναδικής» οικογένειάς της το 2009, όταν αυτή και ο σύζυγός της, Τζός Κέλεϊ υιοθέτησαν το πρώτο τους παιδί, Ναλιέγ που είναι τώρα 5 ετών, από τη Νότια Κορέα.

Κάθριν Χέιγκλ: Με νευρίασε το να είμαι εργαζόμενη μητέρα!

«Η οικογένειά μου είχε τη δική της μοναδική εμφάνιση και την φτιάξαμε έτσι με τον σύζυγό μου για να ταιριάζει με εμάς κατά κάποιο τρόπο» είπε! Αλλά η Κάθριν ανακάλυψε γρήγορα ότι είχε παιδέψει τον εαυτό της ανάμεσα στην εργασιακές και την οικογενειακές δεσμεύσεις, κάτι που λέει ότι μισούσε.

«Γυρνούσα στο σπίτι θυμωμένη και απογοητευμένη επειδή ήξερα πως είχα χάσει τα πάντα από το παιδί μου εκείνη την ημέρα», θυμάται. «Ποτέ δεν κατάφερα να την ξυπνήσω το πρωί από τον υπνάκο της ή να είμαι εκεί την ώρα του μπάνιου της ή να την βάλω για ύπνο. Έπρεπε να γλιστράω σαν τον κλέφτη στο δωμάτιό της και να την φιλήσει απαλά όταν κοιμόταν, ελπίζοντας να μην την ξυπνήσω»!

Αυτό οδήγησε και την ηθοποιό, να πάρει κάποιες μέρες άδεια από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Grey 's Anatomy», πριν αποχωρήσει εντελώς. «Ένιωσα τις προτεραιότητές μου να είναι μπερδεμένες. Σπαταλούσα τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια απλά και μόνο για τη δουλειά μου, αλλά μέσα μου γνώριζα ότι η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη»!

Έχοντας έτσι περισσότερο χρόνο για να περνάει με την οικογένειά της, η Κάθριν και ο Τζός υιοθέτησαν και τη δεύτερη κόρη τους, Αδελαΐδα, από τη Λουιζιάνα το 2012.

Δείτε μερικές όμορφες φωτογραφίες από την ευτυχισμένη οικογένειά τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved