Συγκλονίζει η ιστορία μιας 14χρονης που κατάφερε να βρει την οικογένειά της μετά από δέκα χρόνια! (φωτογραφίες)

Την οικογένειά της μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια κατάφερε να βρει μία νεαρή κοπέλα 14 ετών, η οποία το 2004 είχε παρασυρθεί από το τσουνάμι που χτύπησε την Ινδονησία.

Συγκλονίζει η ιστορία μιας 14χρονης που κατάφερε να βρει την οικογένειά της μετά από δέκα χρόνια! (φωτογραφίες)

Η Raudhatul Jannah ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν στις 26 Δεκεμβρίου του 2004 την παρέσυρε μαζί με τον με τον αδερφό της, το φονικό τσουνάμι που στοίχισε τη ζωή σε 230.000 ανθρώπους.

Η Jamaliah, η μητέρα της μικρής, ανέφερε ότι εκείνη και ο σύζυγός της σταμάτησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών τους ένα μήνα μετά το τσουνάμι, καθώς πίστευαν ότι ήταν νεκρά. Όμως μία τυχαία συνάντηση τον περασμένο Ιούνιο ήταν αρκετή για να καταφέρει η μικρή να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Ο αδερφός της Jamaliah και θείος της μικρής, είδε στον δρόμο ένα κοριτσάκι το οποίο έμοιαζε αρκετά στη χαμένη ανιψιά του. Διαπιστώθηκε τελικά ότι η 14χρονη πλέον κοπέλα ζούσε με μία ηλικιωμένη γυναίκα στην επαρχία Ατσε της Ινδονησίας. Η Raudhatul Jannah επέστρεψε στην οικογένειά της, κάνοντας την μητέρα της τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου...

«Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ευτυχισμένοι που τη βρήκαμε. Πρόκειται για θαύμα» δήλωσε η μητέρα της Raudhatul Jannah στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γονείς της 14χρονης θα αρχίσουν εκ νέου την αναζήτηση για τον εντοπισμό του γιου τους, που τότε ήταν μόλις επτά ετών, καθώς πιστεύουν πως μπορεί και εκείνος να είναι τελικά ζωντανός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved