Φτιάξτο μόνη σου: Βιβλία ευχών! Νέα τάση ή ένα όμορφο νέο έθιμο;

Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει να βάζουμε ένα βιβλίο με λευκά φύλλα στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες... Το γνωστό σε πολλούς βιβλίο ευχών!

Φτιάξτο μόνη σου: Βιβλία ευχών! Νέα τάση ή ένα όμορφο νέο έθιμο;

Το βιβλίο ευχών είναι μια ωραία ιδέα για να «σφραγίσετε» τις ευχές για το νεοφώτιστο παιδάκι από συγγενείς και φίλους. Εμπνεόμενοι από το θέμα της βάπτισης και τα χρώματα της διακόσμησης επιλέξτε ή φτιάξτε και το βιβλίο ευχών. Μετά την βάπτιση θα προσφέρετε την μπομπονιέρα και το γλυκό και οι καλεσμένοι σας θα προσφέρουν τις γλυκύτερες ευχές τους στο μωράκι σας!

Φυσικά αν μετά το μυστήριο ακολουθήσει τραπέζι ή δεξίωση μπορείτε να έχετε το βιβλίο ευχών και σε κάποιο τραπέζι εκεί, ώστε να συμπληρώνουν όσοι δεν πρόλαβαν στην εκκλησία. Το βιβλίο ευχών έχει κερδίσει μια θέση και στις βαπτίσεις αλλά και στους γάμους!

Ξενόφερτο έθιμο ή μια γλυκιά κίνηση... Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ένα όμορφο ενθύμιο για το νεοφώτιστο μωράκι!

extra tips: Μπορείτε δίπλα στις ευχές να κολλήσετε φωτογραφίες από την βάπτιση και να φτιάξετε ένα πραγματικά όμορφο βιβλίο αναμνήσεων!

Αυτές και πολλές ακόμη ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου Il sorriso στο facebook ή στο εργαστήρι μου Μινώας 50 στα Μέγαρα.

Χριστιάνα Δούκα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved