Συγκινητικό! Γονείς μοιράζονται στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της θνησιγενούς κόρης τους!

Διαβάστε αυτό το κείμενο και μην το προσπεράσετε! Οι γονείς της θνησιγενούς Μονρόε, που γεννήθηκε πριν από δύο εβδομάδες ήθελαν να δουν όλοι, την όμορφη κόρη τους. Να δείξουν το πόσο περήφανοι ήταν για αυτή. Και παρά την «απόλυτη καταστροφή τους»,που το μικρό τους αγγελούδι δεν κατάφερε να επιβιώσει και όπου δεν θα μπορούσαν να πάρουν σπίτι τους, ήθελαν να δείξουν σε όλο τον κόσμο πόσο πολύ αγαπήθηκε.

Συγκινητικό! Γονείς μοιράζονται στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της θνησιγενούς κόρης τους!

Η Μονρόε Φέιθ Στάλεϊ, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 26 Ιουλίου και ζύγιζε 2.800 kg. Οι γονείς της, Έμιλη 26 ετών και Ρίτσαρν 29 ετών, μόλις έμαθαν ότι η κόρη τους θα γεννιόταν χωρίς καρδιακό παλμό, ζήτησαν από τη φωτογράφο Λίντσεί Βιλατόρο, της εταιρίας «Love Song Photobook» να συλλάβει με τον φωτογραφικό της φακό τη γέννηση της κόρης τους.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω, απίστευτα συγκινητικές φωτογραφίες που δείχνουν τους γονείς να μοιράζονται τις τελευταίες τους στιγμές με τη μονάκριβη κόρη τους. Η φωτογράφος που ήταν παρούσα σε όλη τη γέννηση της μικρής, μόλις γεννήθηκε η Μονρόε, όταν τους είπε πως «είναι τέλεια» άρχισαν όλοι να κλαίνε.
Στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook, η Βιλατόρο με την άδεια των γονιών δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες και σχολίασε.
«Ήταν ένα όνειρο, και αυτή η οικογένεια το ζούσε σαν ένα κακό εφιάλτη. Δεν μπορώ καν να περιγράψω τον πόνο, που ήξερα πως η μαμά και ο μπαμπάς αισθάνοντουσαν εκείνη τη στιγμή. Ως μητέρα παρακάλεσα για το μωρό της να ξυπνήσει, και ο γλυκός σύζυγός της χάιδευε τα μαλλιά της με τα χέρια του και άρχισε να κλαίει μαζί της. Με τα μάγουλα τους κολλημένα πάνω στο κοριτσάκι τους έκαναν έναν το πόνο τους»!

Ο 5χρονος αδερφός της Μονρόε, μετρούσε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να γεννηθεί αδελφή του. Η φωτογράφος δήλωσε πως ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και έτσι η οικογένεια θέλησε να περάσει τη μέρα φωτογραφίζοντας, κρατόντας το μωρό τους με αυτό τον τρόπο για πάντα στις αναμνήσεις τους. Αυτό δεν το έκαναν μόνο για τον εαυτό τους αλλά για να βοηθήσουν και άλλες οικογένειες που ίσως βιώσουν κάτι αντίστοιχο.
Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved