Οι γονείς των τρίδυμων αυτών κοριτσιών βρήκαν το «τέλειο κόλπο» για να τις ξεχωρίζουν! (φωτογραφίες)

Μπορείτε να διακρίνετε κάποιο «πρόβλημα» στα μωράκια της φωτογραφίας; Γιατί οι γονείς τους σίγουρα αντιμετωπίζουν: Δεν μπορούν να τα ξεχωρίσουν και βλέπουν το ίδιο μωρό... τριπλό! 

Οι γονείς των τρίδυμων αυτών κοριτσιών βρήκαν το «τέλειο κόλπο» για να τις ξεχωρίζουν! (φωτογραφίες)

Οι τρίδυμες Φιόν, Μάντισον και Πέιτζ γεννήθηκαν πριν από έναν χρόνο και κατάφεραν να κερδίσουν τις πιθανότητες και να επιζήσουν, παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο. Τα πανομοιότυπα κοριτσάκια χαίρουν άκρας υγείας, όμως οι γονείς τους, Κάρεν και Ίαν Γκίλμπερτ αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό «πρόβλημα», καθώς δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν.

Για τον λόγο αυτό, σκέφτηκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να καταλαβαίνουν ποια είναι ποια! Τους βάφουν τα νύχια των ποδιών με διαφορετικά χρώματα και έτσι μπορούν να τις αναγνωρίσουν. Η Φιόν έχει φούξια μανό στα νύχια της, η Μάντισον το πράσινο της μέντας και η Πέιτζ μωβ! Η μητέρα τους μάλιστα εξήγησε ότι τους ήρθε ξαφνικά αυτή η ιδέα και μάλιστα έχει αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή των χρωμάτων δεν είναι τυχαία, καθώς έχει σχέση με το αρχικό γράμμα του αγγλικού ονόματος της κάθε μίας. Συγκεκριμένα η Page (Πέιτζ) έχει purple (μωβ) μανό στα νύχια των ποδιών, η Madison (Μάντισον) έχει Mint green (μέντα πράσινο) και η Ffion (Φιόν) fuschia (φούξια).

Οι τρισευτυχισμένοι γονείς, που εκτός από τα τρίδυμα έχουν ένα ακόμα 4χρονο κοριτσάκι, πιστεύουν πάντως πως οι μικρές θα αναπτύξουν διαφορετικά χαρακτηριστικά μεγαλώνοντας και έτσι δεν θα χρειάζεται να τις κοιτούν «από την κορφή ως τα... νύχια» για να τις ξεχωρίσουν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved