Μια μαμά δημιουργεί: Με μια κιμωλία και πολύ φαντασία!

Αυτή η μαμά έκανε κάτι εκπληκτικό και εμείς σίγουρα θα την αντιγράψουμε! Είναι φανταστικό πως με μια κιμωλία και λίγη φαντασία, μπορεί και δημιουργεί εκπληκτικούς και μαγικούς κόσμους για να ταξιδέψουν τα παιδιά της, τόσο μέσα από μια φωτογραφία αλλά και βλέποντάς το σαν παιχνίδι!

Μια μαμά δημιουργεί: Με μια κιμωλία και πολύ φαντασία!

Βασικό «εργαλείο»; Μία κιμωλία. Αν και τώρα τείνει να εξαφανιστεί από τις αίθουσες διδασκαλίας, τα παιδιά την αγαπούν και την χρησιμοποιούν στην παιδική χαρά, ζωγραφίζοντας το δάπεδο που παίζουν. Αν και θα χρειαστείτε λίγη φαντασία για την ώρα παιχνιδιού μην πάτε μακριά, αντιγράψτε ότι κάνει η μαμά Μισέλ.

Δημιουργήστε μια υποβρύχια περιπέτεια για τα παιδιά σας, ή κάντε τα να πετούν ψηλά στον ουρανό με μια ντουζίνα μπαλόνια. Αυτή η δημιουργική μανούλα κατασκευάζει ζωφραφίζοντας μόνο από κιμωλίες, φανταστικούς κόσμους για να περάσουν όμορφα τα παιδιά της και ανεβάζει τις δημιουργίες της από το προσωπικό της blog.

Αναρωτιέστε πως είναι να μαζεύετε αστέρια από τον ουρανό;Πως είναι να πετάς με φτερά πεταλούδας; Δείτε τα μοναδικά αριστουργήματα αυτής της μαμάς και δοκιμάστε να κάνετε κάτι αντίστοιχο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved