Γυμνή φωτογράφιση για την Κριστίνα Αγκιλέρα!

Η 33χρονη τραγουδίστρια διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της! Μετά το πρωτότυπο «baby shower», φωτογραφίζεται γυμνή και χωρίς ενδοιασμούς, αγκαλιάζοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της, για το αμερικάνικο περιοδικό V! 

Γυμνή φωτογράφιση για την Κριστίνα Αγκιλέρα!

«Ως γυναίκα, είμαι υπερήφανη που μπορώ να αγκαλιάσω το σώμα μου σε όλα τα στάδια της ζωής , χωρίς να φοβάμαι και έχοντας μόνο σιγουριά για το τι μπορεί να μου επιφυλάξει το μέλλον»! Η Κριστίνα Αγκιλέρα, θέλοντας να προσεγγίσει μία υψηλού επιπέδου φωτογράφιση αποφάσισε να γδυθεί και μας δείξει την φουσκωμένη κοιλιά της!

Δεν είναι όμως ούτε η πρώτη της φορά που φωτογραφίζεται γυμνή, καθώς το 2008 είχε κάνει παρόμοια φωτογράφιση για το περιοδικό « Marie Claire» , αλλά ούτε και η πρώτη διάσημη που φωτογραφίζεται και γίνεται εξώφυλλο περιοδικού. Φαίνεται πως θέλησε να αντιγράψει την φωτογράφιση της τότε εγκυμονούσας Ντέμι Μουρ, που έγινε το 1991 για λογαριασμό του περιοδικού «Vanity Fair»! Έκτοτε η Σίντι Κρόφορντ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Τζέσικα Σίμσον, είναι μερικές από τις διάσημες που έχουν κάνει παρόμοιες γυμνές φωτογραφίσεις!

Η κριτής του «The Voice» και ο αρραβωνιαστικός Μάτ Ράτλερ, (ο οποίος εμφανίζεται μαζί της σε μια από τις φωτογραφίες παρακάτω) περιμένουν ένα κοριτσάκι όπου αναμένεται να γεννηθεί τον Αύγουστο. Για την τραγουδίστρια θα είναι το δεύτερο παιδί, καθώς από τον πρώτο της γάμο με τον Τζόρνταν Μπράντμαν, έχει τον Μάξ, 6 ετών!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved