«Χτυπάει» τατουάζ και η ηλικία της είναι μόλις 6 χρόνων!

Το όνομά της είναι Μάγια Λού, είναι περίπου 6 ετών και είναι η νεότερη καλλιτέχνης τατουάζ στον κόσμο. Ο μπαμπάς της είναι και ο ίδιος καλλιτέχνης και φαίνεται πως της κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο πολύ που θέλησε να ασχοληθεί με τα τατουάζ! Εδώ ταιριάζει και η παροιμία «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει»!

«Χτυπάει» τατουάζ και η ηλικία της είναι μόλις 6 χρόνων!

Με την παρότρυνση του πατέρα της έχει ξεκινήσει να «μουτζουρώνει» με τατουάζ συγγενείς και φίλους. Τα σχέδιά της, ωστόσο είναι αντίστοιχα της μικρής ηλικίας και εμπειρίας της. Από πολύ νωρίς η μικρή χρησιμοποιεί ένα κανονικό μηχάνημα για τατουάζ και βελόνες. Πειραματίζεται στο σώμα των γονιών και άλλων συγγενών που δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα από το τελικό αποτέλεσμα. Εξάλλου είναι όλοι τους περήφανοι για το κατόρθωμα της μικρής!

Ο μπαμπάς είναι εκείνος που τις περισσότερες φορές φτιάχνει το περίγραμμα και η μικρή εν συνεχεία αναλαμβάνει να καλύψει με μελάνι τα σημεία ή να γεμίσει ένα σχέδιο. Η μικρή Μάγια Λου το βλέπει σαν ένα παιδικό βιβλίο με ζωγραφιές που της ζητείται να χρωματίσει, όπως ακριβώς θα έκανε ένα παιδί στην ηλικία της!

Αν συνεχίσει έτσι η μικρή πριγκίπισσα, το μόνο σίγουρο είναι πως σε μια 10ετία θα είναι ήδη επιτυχημένη! Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να βρεθούν πολλοί εθελοντές προκειμένου να εξασκηθεί για να αναπτύξει το ταλέντο της από «μουτζούρες» σε «έργα τέχνης»!

Δείτε μερικά απο τα τατουάζ που επιμελήθηκε, έχοντας βάλει και την υπογραφή της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved