Η νέα κούκλα για παιδιά, που κυκλοφορεί και σοκάρει τους αγοραστές του!

Αν και έξω από το κουτί η επιγραφή λέει «μωρό αγόρι», ωστόσο υπήρχε κάτι μέσα στο κουτί που σόκαρε τους γονείς μόλις άνοιξαν την συσκευασία. Οι Αμερικανοί πολίτες αγόρασαν αυτό το μωρό με τα γαλάζια ρούχα και μόλις του άλλαξαν την πάνα ήρθαν αντιμέτωποι με το «περίεργο» για τα μάτια τους θέαμα!

Η νέα κούκλα για παιδιά, που κυκλοφορεί και σοκάρει τους αγοραστές του!

Μερικοί εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους λέγοντας πως τα κοριτσάκια τους δεν χρειάζεται να γνωρίζουν για την ανθρώπινη ανατομία από τόσο νωρίς. Για ποιο πράγμα μιλούν; Η κούκλα μωρό- αγόρι που κυκλοφορεί από την εταιρία «Toys R Us», βρέχει την πάνα και κλαίει για να την αλλάξεις. Αυτό που σοκάρει όμως είναι το μικροσκοπικό ανδρικό μόριο που έχει!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Huffington Post οι μητέρες που αγόρασαν την κούκλα είπαν πως έξω η συσκευασία θα έπρεπε να έχει φωτογραφίες ή έστω μια προειδοποιητική ένδειξη, έτσι ώστε να έχουν την επιλογή να αποφασίσουν αν θέλουν να αγοράσουν μια τέτοια κούκλα ή όχι!
Κάποιοι άλλοι είπαν πως είναι φυσιολογικό μια κούκλα αγόρι να έχει ανδρικό μόριο και πως τα παιδιά από νωρίς θα πρέπει να εξοικειώνονται με το σώμα τους! Ώστοσο οι περισσότεροι απο τους δυσαρεστημένους γονείς, έχουν κινηθεί νομικά για την απαγόρευση κυκλοφορίας της συγκεκριμένης κούκλας!

Εσείς αλήθεια θα αγοράζατε αυτή την κούκλα για το παιδί σας;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved